Dry Aged ribeye steak met mierikswortel Gremolata

Dry Aged ribeye steak met mierikswortel Gremolata

Lekker fris recept met dry aged ribeye steaks. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Ingrediënten voor Mierikswortel Gremolata:

  • 375 gram ongezouten boter op kamertemperatuur
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 4 eetlepels fijn geraspte mierik wortel
  • 3 theelepels witte wijnazijn
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie blaadjes (geen steeltjes)

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Verhit een grillpan op hoog vuur
  • 2. Bestrooi de ribeyes met wat peper en zout naar eigen smaak.
  • 3. Grill de steaks in 3-4 minuten per kant en laat deze na het grillen nog 5-6 minuten staan

Bereidingswijze mierikswortel Gremolata:

  • 1. Neem een middelgrote schaal en mix alle ingrediënten goed door elkaar

Serveer de steaks samen met de Gremolata. Eet smakelijk!