- Beschrijving
-
Mooi zacht vlees met in het midden een "oog" van vet dat smelt bij de bereiding. Als je rundvlees laat rijpen worden smaken intenser. Zeker een rib eye krijgt een fantastische smaak als je deze laat rijpen. Onze Hollandse rib eyes zijn 3 weken gerijpt.
- Recepten
-
-
Rib eye steak met tomatentapenade
Heerlijk en gemakkelijk -
Rib eye steak met chiliboter en huisgemaakte frites
Heerlijk voorjaarsrecept voor een complete maaltijd. -
Rib eye steak Bordelaise met blauwe kaaspuree
Fijn gekruide steaks met een ontzettend lekkere aardappelpuree. -
Limoen-knoflook Rib Eyes
Frisse variatie met een runder rib eye steak. -
Dry Aged rib eye steak met mierikswortel Gremolata
Lekker fris recept met dry aged rib eye steaks.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping 28 Dagen Dry Aged Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 3 item(s)
- Terleurstellend, zeker in verhouding met de prijs
-
Ik vond het stuk vlees behoorlijk tegenvallen. Het vlees was ongelijk in dikte, wat de garing niet ten goed kwam. Daarnaast had het vlees zelf weinig smaak, en zaten er taaie/ondefinieerbare stukjes tussen.
Geef mij maar de Chuck-Eye voor de helft van de prijs, of een mooie Picanha.product - Deze bestellen we vaker!
-
Wat een perfect stuk vlees zeg.
Op de Green egg,alleen met rijk peper en zout, indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden.
Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas, wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.product - Erik
-
Wat een perfect stuk vlees zeg. Op de Green eggalleen met rijk peper en zout indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden. Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
product
Schrijf uw eigen review