Dry Aged Rib Eye Steak
Artikelnummer: 2300
3,0
Niet op voorraad
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€ 0,00
Een dry-aged rib eye is een van de lekkerste steaks. Extra groot en extra dik!
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
Mooi zacht vlees met in het midden een "oog" van vet dat smelt bij de bereiding. Als je rundvlees laat rijpen worden smaken intenser. Zeker een rib eye krijgt een fantastische smaak als je deze laat rijpen. Onze Hollandse rib eyes zijn 3 weken gerijpt.
Meer Informatie
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | 28 Dagen Dry Aged |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 2300 |
Reviews
Roger
February 2018
Terleurstellend, zeker in verhouding met de prijs
Ik vond het stuk vlees behoorlijk tegenvallen. Het vlees was ongelijk in dikte, wat de garing niet ten goed kwam. Daarnaast had het vlees zelf weinig smaak, en zaten er taaie/ondefinieerbare stukjes tussen.
Geef mij maar de Chuck-Eye voor de helft van de prijs, of een mooie Picanha.
Geef mij maar de Chuck-Eye voor de helft van de prijs, of een mooie Picanha.
Erik
October 2016
Deze bestellen we vaker!
Wat een perfect stuk vlees zeg.
Op de Green egg,alleen met rijk peper en zout, indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden.
Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas, wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
Op de Green egg,alleen met rijk peper en zout, indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden.
Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas, wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
Erik
November 2014
Erik
Wat een perfect stuk vlees zeg. Op de Green eggalleen met rijk peper en zout indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden. Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
Schrijf uw eigen review