•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Rib Eye Rundvlees

Dry Aged Rib Eye Steak

Een dry-aged rib eye is een van de lekkerste steaks. Extra groot en extra dik!
Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 11,49 Incl. BTW
Artikelnummer: 2300

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving
Mooi zacht vlees met in het midden een "oog" van vet dat smelt bij de bereiding. Als je rundvlees laat rijpen worden smaken intenser. Zeker een rib eye krijgt een fantastische smaak als je deze laat rijpen. Onze Hollandse rib eyes zijn 3 weken gerijpt.
Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Nee
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping 28 Dagen Dry Aged
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Braadpan, Grill
voedingswaarde N/B
Reviews

Klantenreviews 3 item(s)

Terleurstellend, zeker in verhouding met de prijs
Ik vond het stuk vlees behoorlijk tegenvallen. Het vlees was ongelijk in dikte, wat de garing niet ten goed kwam. Daarnaast had het vlees zelf weinig smaak, en zaten er taaie/ondefinieerbare stukjes tussen.
Geef mij maar de Chuck-Eye voor de helft van de prijs, of een mooie Picanha.
product
Review by Roger / (Geplaatst op 23-02-2018)
Deze bestellen we vaker!
Wat een perfect stuk vlees zeg.
Op de Green egg,alleen met rijk peper en zout, indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden.

Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas, wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
product
Review by Erik / (Geplaatst op 14-10-2016)
Erik
Wat een perfect stuk vlees zeg. Op de Green eggalleen met rijk peper en zout indirect bij een temperatuur van 110C tot een kerntemperatuur van 48C. Daarna het ei opgestookt to 350C en direct en met veel vuur afgegrild tot een kerntemperatuur van 54C. Eventjes 10 minuten laten rusten en aangesneden. Man o man wat een smaak. Geweldig. Ossehaas wat ben je dan joh. Dit is veel beter! 1100 gram ribey flintstone steak met twee man compleet op. Deze bestellen we vaker.
product
Review by Erik / (Geplaatst op 30-11-2014)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.