Aerlander Rundvlees

it zeer smaakvolle rundvlees komt uit het Groene Hart. Om precies te zijn uit de Aerlanden; Aarlanderveen, Ter Aar en Korteraar. 

Een zestal veehouders in het Groene Hart, omgeving Aarlanderveen, werkt al jarenlang samen om prachtige vleesrunderen te fokken en te houden. De dieren in de kudde stammen dan ook af van echt Hollandse rassen zoals Roodbont, Zwartbont en MRIJ, naast invloeden van andere echte vleesrassen. Daarmee ontwikkelden zij, op basis van hun jarenlange ervaring, een eigen kruising van Hollandse runderen die prachtig vlees voortbrengen. 'Oerdieren' zeggen ze zelf. Familie Roos bijvoorbeeld, houdt een 80-tal runderen op de boerderij en is al generaties bezig om de Oud-Hollandse runderen met toewijding te fokken en te mesten. Het welzijn van de dieren staat voorop; de dieren leven in kuddeverband, zijn buiten als het kan (maart tot en met oktober als het weer het toelaat) en hebben volop ruimte en volop gras. De kalfjes blijven bij de moeders en ieder dier krijgt goede verzorging. Door de jarenlange ervaring, het oude ambacht- en meesterschap, is de familie Roos een voorbeeld voor velen op het gebied van duurzaamheid en diervriendelijkheid.

De dieren worden in de regio geslacht en verwerkt, ieder stuk wordt met ambacht gesneden. Hiermee bent u verzekerd voor een smaakvol, eerlijk en puur Hollands stuk rundvlees.

Aerlande duurzaam rundvlees wordt vers geleverd! Aerlande vlees is afkomstig van de vrouwelijke dieren die gemiddeld zo'n 4,5 jaar worden. Dit eerlijke, natuurgerijpte vlees kent een fijne draad en een subtiele smaak.

Dé kenmerken van het Aerlande vlees:

- Mooie rode kleur

- Vol van smaak

- Zeer mals

- Overheerlijk vleesaroma

Met recht het beste rundvlees uit het Groene Hart

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.