- Beschrijving
-
Een heerlijke malse biefstuk van Hollandse bodem. Dit prachtige stuk vlees heeft een fijne marmering en is heerlijk mals. Het vlees van dit ras is lekker sappig en vol van smaak. Ondanks dit alles is het vlees ook mager. Wel bevat het vlees intramusculair vet, dit zorgt voor een smaaksensatie
De Bommelse Blonde d’Aquitaine is afkomstig uit de Gelderse Bommelerwaard. Dit is een streek tussen de rivieren de Waal en de Maas in. Het ras komt oorspronkelijk uit Frankrijk, regio: Aquitanië. Het is een wit/crèmekleurig ras en heeft veel tijd om lekker buiten te grazen en te genieten van al dat moois dat Gelderland te bieden heeft.
Biefstuk bakken
Hou bak je een biefstuk? Een vraag die al vele malen gesteld is. Het bakken van biefstuk is eigenlijk heel simpel. Het belangrijkste is dat het vlees de juiste kerntemperatuur heeft, dus zorg voor een kernthermometer! Grill of bak de biefstuk vervolgens in wat roomboter (of in combinatie met wat olijfolie) op hoog vuur. Bij een biefstuk van gemiddelde dikte begin je met 3 minuten aan de eerste kant. Draai de biefstuk vervolgens om en grill de andere kant gedurende 2,5 tot 3 minuten. Controleer de kern. Is deze 47-50 graden haal je de biefstuk uit de pan en leg je deze afgedekte nog 5 tot 10 minuten apart. Is de kerntemperatuur nog niet bereikt, laat je deze in de pan liggen tot de temperatuur wel wordt bereikt en haal je de biefstuk eruit. Eet smakelijk!
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Gemarineerde Beef Steaks
Mager vlees heeft vaak wat weinig smaak. Dit is een smaakvol recept om je biefstuk nóg lekkerder te maken -
Beef Teryaki
Beef Teriyaki, een klassieker uit de Aziatische keuken. -
Biefstuk Stroganoff
Een traditioneel en alom geprezen gerecht. Heerlijk en makkelijk om thuis zelf te maken. -
Biefstuk met champignons uien en donkerbier saus
Smakelijke variatie met oer-Hollandse biefstuk -
Gepaneerde Hertenbiefstuk
Lekkere variatie met biefstuk. Ook te maken met ossenhaaspuntjes. -
Dubbeldoel "Biefstuk Bali" Salade
Frisse salade met Dubbeldoel biefstuk a la "Loetje" -
Biefstuk in zoetzure saus
Een frisse variatie op de biefstuk. -
Biefstuk met gesmoorde uien en paprika
Een biefstuk bakken kan op veel verschillende manieren. Met ingrediënten van goede kwaliteit kunt u op veel verschillende manieren een smaakvol gerecht op tafel zetten. Voor een keer iets anders dan bakken van de biefstuk, volgt u het gemakkelijke recept voor gesmoorde biefstuk met gesmoorde uien en paprika. Geserveerd met rijst is dit een prachtige variatie op het simpel bakken van een biefstuk.
Uw biefstuk bakken in de speciale kruiden Essence
In dit recept zult u zien dat u uw biefstuk gaat bakken in Essence. Dit is een smaakvol kruidenmengsel, wat u op eenvoudige wijze zelf maakt. De mix van paprikapoeder, zeezout, zwarte peper en uienpoeder in combinatie met Cayenne peper, oregano en tijm geven een heerlijke samenstelling van smaken. Hierin mengt u uw biefstuk alvorens het bakken. Dit geeft een heerlijke rijke smaak waar u van zult watertanden. Volg de rest van het recept stap voor stap en zet dit lekkere gerecht met trots op tafel.
Koop het vlees voor het bakken van deze biefstuk bij de online slager
Wilt u dit recept ook uitproberen? U kunt gemakkelijk online heerlijke stukken biefstuk kopen bij Beef&Steak. Wilt u het proberen met een kalfsbiefstuk of een bizonbiefstuk? Of probeer de luxe Wagyu biefstuk! Bestel vandaag vóór 16.15 uur en u kunt morgen het recept al uitproberen met uw prachtige stukken biefstuk van Beef&Steak. Heeft u vragen? Stel ze gerust telefonisch via (0172) 577 147
-
Beef Teryaki
Beef Teriyaki, een klassieker uit de Aziatische keuken.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Gewicht ca. 150 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review