•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Botswana Lobatse Brahman

Botswana Lobatse Brahman

Botswana Lobatse Brahman

De Botswana Lobatse Brahman

De Botswana Lobatse Brahman is een Afrikaans runderras. Dit rundersoort kenmerkt zich door zijn resistentie tegen hitte. Dit witkleurige runderras is gekruist met het vleesras Hereford en kan eenvoudig zeer hoge temperaturen aan, dit in tegenstelling tot veel andere rundersoorten.

Kwaliteit

De productie van het rundvlees speelt zich af rond de stad Lobatse, waar ook het jaarlijkse Beef Festival wordt gehouden. Het vlees van de Botswana Lobatse Brahman is een beleving op zich. Het valt niet te vergelijken met het vlees van bijvoorbeeld: Angus of Wagyu. Het vlees van de Brahman heeft een hele mooie en constante kwaliteit. De picanha van dit runderras is geweldig van smaak en heeft een heerlijke bite. Fantastisch om aan uw gasten voor te schotelen.

Bijzonder vlees

Het feit dat u de Botswana Lobatse Brahman kan krijgen is zeer bijzonder. Veel Afrikaanse landen hebben geen exportvergunning naar Europa. Botswana heeft dat wel. Beef&Steak heeft zeer goede contacten met de producenten van dit exclusieve stuk vlees. Zij zoeken voor ons de beste stukken uit en dat proeft u weer terug in deze mooie stukken vlees van Beef&Steak.

 

Botswana Lobatse runderen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.