•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

DubbelDoel

DubbelDoel

DubbelDoel Rundvlees

We kopen ons rundvlees bewust in. Daarom is een van onze favoriete keuzes het rundvlees van DubbelDoel runderen. Zoals de naam al zegt hebben deze runderen een dubbel doel; na een productief leven als melkkoe worden ze gebruikt als vleesrund voor de slacht. Het slachtmoment wordt door de boer bepaald, die dan let op de verhouding tussen vlees en vet van het DubbelDoel rund. Met de juiste verhouding van vlees en vet krijg je de perfecte combinatie van malsheid en smaak. Bij Heijdra Vleesvee weten ze precies hoe dit moet. Hun rundvleesbedrijf is gespecialiseerd in het afmesten van vrouwelijk rundvee. Voor het afmesten gebruikt het bedijf gras en mais van eigen land. Aardappelsnippers komen van Nederlands bekendste aardappelfabriek en het bierborstel van Nederlandse brouwerijen. Het krachtvoer komt van een Nederlands familiebedrijf in Genemuiden. Alles, maar dan ook alles van eigen bodem!

Duurzaam Rundvlees

Waarom kiezen wij voor DubbelDoel rundvlees? Natuurlijk vanwege de smaak, maar ook vanwege de duurzaamheid. De CO2 Footprint van dit rund is laag omdat de koe in zijn leven al voer en water heeft omgezet in zuivelproducten en het DubbelDoel rund groeit in een relatief korte periode van melkkoe naar vleesrund. Ook de transportafstand van de runderen is beperkt en darom mag dit vlees duurzaam genoemd worden.

Biedt DubbelDoel Rundvlees dan het beste van twee werelden; de beste zuivel én het beste vlees? Als je het ons vraagt, en dan gaat het voor ons natuurlijk over het vlees, zijn onze stukken rundvlees te vergelijken met de top van de ‘reguliere’ vleesveerassen. DubbelDoel rundvlees komt onder andere van de Friese Holsteiner, Fleck-vieh of Montbeliarde Toprassen voor zuivel én vlees dus! Een mooie marmering, de ultieme combinatie van vet en vlees én bewust omgaan met onze aarde maken dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van DubbelDoel rundvlees.

Contact

Wenst u graag wat meer informatie over onze vleesrunderen of dubbeldoel runbdvlees? Of heeft u nog andere vragen? Wij horen het graag van u. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0172-577147. U kunt ons ook mailen. U kunt uw bericht sturen naar service@beefensteak.nl.

 

 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.