- Beschrijving
-
Een prachtig stuk rib eye vlees van het Zuid-Amerikaanse continent. De Uruguayaanse Grain-Fed Rib Eye komt uit de voorkant van de rug van het rund. Het stuk vlees heeft een mooie marmering en geeft een spectaculair mondgevoel. Het vlees is uitermate geschikt voor de BBQ, maar kan ook prima in een pan worden bereid.
Het Uruguayaanse runderras is gevoed door middel van granen. Granen zorgen ervoor dat de marmering spectaculair tot uiting komt. Het intramusculair vet gaat tussen spierweefsels zitten. Hierdoor ontstaat er een optimale smaaksensatie.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Hieronder vindt u een filmpje waarin er Surf&Turf gemaakt wordt met rib eye in combinatie met een Himalaya zoutsteen:
- Recepten
-
-
Rib eye steak met tomatentapenade
Heerlijk en gemakkelijk -
Rib eye steak met chiliboter en huisgemaakte frites
Heerlijk voorjaarsrecept voor een complete maaltijd. -
Rib eye steak Bordelaise met blauwe kaaspuree
Fijn gekruide steaks met een ontzettend lekkere aardappelpuree. -
Limoen-knoflook Rib Eyes
Frisse variatie met een runder rib eye steak.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Uruguay Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 4 item(s)
- Heerlijke Rib Eye
-
De lekkerste Rib Eye die ik ooit heb gegeten. Zacht, mals en smakelijk vlees. Om en om (2 minuten per kant) in de grillpan, licht kruidenmengsel en smullen maar. Dit smaakt beslist naar meer.
product - Een van de betere rib eyes.
-
Wat een lekkere rib eye. Tot nu toe een van de beste die ik heb geproeft via beefensteak. Ik heb direct nog 3 erbij besteld. Perfect voor op de barbecue.
product - Joost de Jong
-
Al een paar keer gegeten. Wat je van ver haalt is lekker geld ook voor dit 3 uutjes vantevoren lekker kruiden met zout en peper en olijfolie Daarna op de Ben blij met jullie!!! grillpan. Je zou er zo twee van eten. Top!! Heerlijk mals vlees.
product - Tom Slijkerman
-
Prima DIKKE steaks. Ingepakt onrderin de koelkast tot net onder vriespunt laten opwarmen en dan onder koud stromend water in plastic zakje snel door het vriespunt heen helpen. Bereiden volgens de 'reverse sear' methode omdat deze gelukkig WEL dik genoeg zijn daarvoor! http://amazingribs.com/recipes/beef/steakhouse_steaks.html
product
Schrijf uw eigen review