Rundvlees kopen

Rundvlees kopen

Exclusief rundvlees kopen

Rundvlees kopen voor op de barbecue rijkt verder dan enkel een hamburger. Bij Beef&Steak weten we maar al te goed wat voor rundvlees lekker is voor op de barbecue. Wat dacht u bijvoorbeeld van bavette? Of een Uruguayaanse grain-fed picanha? Bijzonder vlees levert bijzondere smaken op en dat is precies wat wij nastreven bij Beef&Steak.

Exclusief rundvlees kopen bij een online slager

Sinds 2008 hebben wij met onze online slagerij goede relaties opgebouwd met leveranciers van over de hele wereld. Daardoor kunt u nu bij ons rundvlees kopen wat afkomstig is van verschillende delen van de wereld. Zo hebben wij uitstekende biefstukken van de Schotse Aberdeen Angus, maar ook de cross breed Angus runderen uit de VS staan bekend om hun uitermate sappige en smaakvolle vlees. Is dat nog niet exclusief genoeg? Dan kunt u ook rundvlees kopen van de befaamde Wagyu runderen, die tot voor kort alleen in Japan werden gehouden.

Diervriendelijk rundvlees kopen

Wij vinden het welzijn van dieren erg belangrijk, dus u zal bij ons nooit industrieel geproduceerd vlees vinden. Ondanks dat u welkom bent om rundvlees te kopen, kunt u ook bij ons terecht voor tips en advies. Denk hierbij aan bereidingsadvies of de lekkerste recepten met rundvlees. Bij vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147. Onze medewerkers helpen u graag.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.