Iberico Presa

Een braadstuk voor fijnproevers. Per stuk verpakt.
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 45,00 Incl. BTW
- +
€ 45,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4207

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Wat is precies de Presa?

Schitterend doorregen stuk Iberico vlees, voor de echte fijnproever. Dit heerlijke stuk Presa van het Iberico varken is een echte aanrader. Het stuk is geschikt voor 2 à 3 personen, verpakt per stuk. Presa is een heerlijk stuk vlees afkomstig uit het deel tussen de nek en de schouder van het Iberico varken. Het ligt bovenop het uiteinde van de entrecote.

Hoe bereid ik Presa?

De Presa heeft een karakteristieke marmering en is heerlijk mals. Hierdoor ontstaat er een subliem mondgevoel. De Presa is heerlijk om te bereiden als braadstuk in de oven of op de BBQ.

Het Iberico Varken

Het Iberico Varken is een varkensras uit het Middelandse-zeegebied. Hier kan dit exclusieve varkenssoort heerlijk rondlopen en zich te goed doen aan gras, planten, bloemen, maar voornaamlijk aan eikeltjes. Onze Iberico is 50% raszuiver voor optimale vlees-vetverhouding

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 3 item(s)

Goed varkensvlees
Mals een goed van smaak. Goed inwrijven met zout vooraf en daarna op 120 graden garen tot 70 graden kerntemperatuur. Daarna fantastische smaak, vlees heeft niet zoveel nodig!
product
Review by Martin / (Geplaatst op 29-05-2018)
Dennis van de Logt
Deze heb ik low and slow in de oven bereid (de BBQ was geen optie in de storm :-) ) Bij een kerntemperatuur van 63 graden uit de oven gehaald en even laten rusten en hierna in dunne plakken gesneden.Echt heerlijk mals en super smaakvol vlees! Geen marinade nodig gewoon wat peper en zout is genoeg.
product
Review by Dennis van de Logt / (Geplaatst op 12-02-2015)
Steven
Op de Weber klaargemaakt. Langzaam gegaard tot een kerntemperatuur van 72 graden. Wat een verassing heerlijk mals en smaakvol. Gelukkig allen wat grof zout gebruikt dit vlees heeft echt geen marinade nodig. Daarnaast nog een grain fed Picanha beiden voor het kerstdiner iedereen was zeer onder de indruk
product
Review by Steven / (Geplaatst op 28-12-2011)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.