BBQ Varkensvlees

Sherwood Foods

Het smaakvolle varkensvlees van het Pietrain varken wordt door Sherwood Foods verwerkt in de beste BBQ cuts. Zij weten als geen ander hoe een snit perfect gesneden moet worden zodat de mooiste resultaten behaald kunnen worden. De beste BBQ-teams uit Europa hebben al kennis gemaakt met de prachtige producten van dit varken. Dit varken heeft inmiddels zeer vele internationale prijzen gewonnen, uiteraard met behulp van de benodigde BBQ skills.

Sherwood Foods is in 2008 opgericht vanuit een derde generatie slagers. Om continuiteit te waarborgen heeft Sherwood Foods meerdere slachterijen in meerdere landen waar allen werken volgens hetzelfde principe. Door deze manier van werken is een continu kwalitatief hoog product gegarandeerd en is het aanbod stabiel. Zo kan Beef&Steak het hele jaar door deze prachtige producten aanbieden.

Het Pietrain varken

Dit varken is ooit ontstaan uit een kruising tussen het Beglische landvarken en de Engelse Berkshire. Deze werden na de Eerste wereldoorlog geimporteerd in verband met het grote tekort aan fokvarkens op het vaste land. Ook viel de keuze op dit varken door de mooie vlees-vetverhouding. Het vlees is vol van smaak en heeft een vrij laag vetgehalte en bevat dus ook minder calorien in vergelijking met andere vleesvarkens.

Smaakvol varkensvlees in alle mogelijke BBQ cuts

Of u nu op zoek bent naar een St. Louis rib of Boston Butt met een grote "Money Muscle", hier kunt u dit zeker vinden. Wij hebben alles op het gebied van dit vlees en speciale verzoeken kunnen altijd bekeken en mogelijk ingewilligd worden. En omdat wij onze passie graag met u delen, bieden wij ons vlees uit voorraad aan. Wij leveren bij u thuis op dinsdag- , donderdag- en vrijdagavond.

Meer informatie

Heeft u zin in een lekkere sparerib, maar weet u niet zeker of u al toe bent aan deze geweldige stukken? Wilt u graag eerst meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@beefensteak.nl of maak gebruik van de chatfunctie.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.