•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Pre mium
Picanha Rundvlees

Wagyu Picanha

Wagyu picanha of staartstuk met een prachtige marmering en rijke smaak.
Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 75,95 Incl. BTW

Vanaf: € 92,95

- +
€ 75,95 Incl. BTW

Vanaf: € 92,95

Artikelnummer: 5255

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Wilt u eten als de keizer van Japan? Probeer de Wagyu beef Picanha eens!  Een Wagyu rund heeft zeer smaakvol vlees en is behoorlijk exclusief. Oorspronkelijk komt de picanha uit Brazilië. Hier geniet men al eeuwen van dit prachtige braadstuk. De picanha is het staartstuk van een rund. Dit wordt gesneden vanuit de punt tot de dunne lende. De Wagyu Beef Picanha heeft een hoge marmering, is donkerrood van kleur en staat garant voor een ultieme smaakbeleving.

U snijdt er heerlijke picanha steaks van die vol van smaak zijn. Het staartstuk bevat een mooie vetkap (en u weet, in een beetje vet zit veel smaak geconcentreerd) en dat van echte Wagyu. In Brazilië vinden ze de Picanha de mooiste roast. Om deze reden verbazen ze zich daar dat de picanha minderwaardig wordt geacht aan ribeye of entrecôte in Europa en de VS. De bereiding van de picanha is eenvoudig, maar vereist een beetje oefening. Niet te dik snijden en op hoog vuur om en om grillen. Lekker rood eten, want dan blijft de smaak en de sappigheid van de picanha het beste bewaard. Het beetje vet zorgt ervoor dat de Picanha heerlijke aroma's produceert en een fantastisch mondgevoel geeft.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Pitmaster X laat u in deze video zien hoe u eventueel een picanha zou kunnen bereiden met behulp van een Carson Rodizio Grillspit:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Oven
Reviews

Klantenreviews 36 item(s)

Prachtstuk!
Wat een genot! Als je hem goed behandelt smelt het zo weg, heerlijk!
product
Review by Mitchell / (Geplaatst op 21-02-2017)
Heeeeerlijk!!!
Heeeeerlijk!!!
product
Review by Julie / (Geplaatst op 07-09-2016)
Met geen pen te beschrijven, heb nog nooit zo'n lekkere steak gegeten!!!!
Afgelopen weekeind op de bbq klaargemaakt. Met geen pen te beschrijven, heb nog nooit zo'n lekkere steak gegeten!!!!
product
Review by A. Rutgers / (Geplaatst op 07-09-2016)
Uitstekend stuk vlees.
Uitstekend stuk vlees, deed naar mijn mening niet onder voor de Wagyu entrecote.
Wij (nouja, de kok dan) hebben hem in dikke plakken gesneden en in de pan klaargemaakt als een biefstuk met uitstekend resultaat.
Volgende keer bereiden we hem in de oven in zijn geheel.
product
Review by Dave / (Geplaatst op 07-09-2016)
In 1 woord "WOW!!!" (PICANHA NA BRASA). Geweldig 5sterren
Plakken van 3,5 cm gesneden, op kamertemperatuur laten komen, rijkelijk met grof zeezout bestrooid (geen peper) +- 10 min voor ze op de bbq gingen. Met grilkorf op Weber gegaard en in 1 woord "WOW!!!" (PICANHA NA BRASA). Geweldig 5sterren
product
Review by Arno W. / (Geplaatst op 07-09-2016)
Werelds
Werelds, de wagyu picanha op de churrascu.
Mals en lekker.groot genoeg voor 20 man(2200gr.)
product
Review by Cachaça R. / (Geplaatst op 07-09-2016)
Wat een geweldig stuk vlees!
Wat een geweldig stuk vlees! Vetrand ingesneden, besprenkeld met zeezout en aangezet in de grillpan. Daarna in de oven rustig nagegaard. Nog wat zeezout erover en smullen maar! Een echte aanrader!
product
Review by Jos van Tilburg / (Geplaatst op 07-09-2016)
Super stuk vlees!
OMG, wat een Super stuk vlees! Moet je geproefd hebben!
product
Review by Choi / (Geplaatst op 07-09-2016)
Schitterend stuk vlees!
schitterend stuk vlees! vetrand ingesneden, aangekorst in hete grillpan en dan zachtjes laten garen in de oven (tot kerntemperatuur van 54°). Nog 15 min laten rusten en dan in dunne plakken gesneden. Ongelooflijk mals en smaakvol vlees. Zo lekker dat je zelfs het vet niet kan laten liggen. Wow!
product
Review by Erik / (Geplaatst op 07-09-2016)
Muito saborosa
Zoals mijn Braziliaanse vriend zegt: muito saborosa

http://youtu.be/7ufVmo2XDAA
product
Review by NKBBQ2012 / (Geplaatst op 07-09-2016)
One of the best steaks ever.
Amazing on the BBQ! Perfect with this recipe: http://honestcooking.com/2012/01/20/picanha-101-brazilian-barbecue-meat/. One of the best steaks ever.
product
Review by Julian / (Geplaatst op 07-09-2016)
Was echt super lekker.
In 1 stuk op de BBQ. Was echt super lekker. Kan niet wachten tot ik het weer kan maken.
product
Review by Matthijs / (Geplaatst op 07-09-2016)
Met een woord... Hemels
Deze schitterende picanha op de bbq gegaard tot 52 graden kerntemperatuur, vervolgens boven de kolen eventjes geschroeid en daarna een minuut of 20 laten rusten... Met een woord... Hemels
product
Review by Marcel den Uijl / (Geplaatst op 07-09-2016)
Super stuk vlees.
Super stuk vlees. Met oudejaar op de BBQ gelegd en iedereen vond het heerlijk. Spijtig dat er geen leftover was voor de dag erna :-(
product
Review by Dieter / (Geplaatst op 07-09-2016)
Smaak top, vlees leek niet op afbeelding.
Levering helemaal goed, kwam goed bevroren aan.
De smaak van het stuk was top. Op de bbq, 52 graden kern, heerlijk.
Maar het stuk vlees dat ik ontving leek in de verste verte niet op het afgebeelde stuk vlees, erg misleidend. De hoeveelheid marmering kwam niet in de buurt en de vetkap was ook stukken dunner.
product
Review by Joep / (Geplaatst op 07-09-2016)
Heel erg goed stuk vlees.
Heel erg goed stuk vlees, inkerven aan de vet zijde zonder in het vlees te gaan. Nu grof zout rondom en 2 uur laten liggen, daarna het overtollig zout er af (niet te veel). Olie erop en grillen (directe methode hoog vuur) op de vet zijde eerst tot deze mooi van kleur word en ietwat krokant, paar minuutjes vlees zijde grillen. Nu verplaatsen naar indirect en afgaren tot kerntemperatuur van 52 gr. 10 mins laten rusten in allu folie, nu in dunne plakken snijden (tegen draad in) en afmaken met verse peper en wat knoflook.

Prijs van dit mooie stuk is wel erg omhoog gegaan, maar blijft toch een speciaal stukkie.
product
Review by Ambon / (Geplaatst op 07-09-2016)
Een van de beste stukken vlees ooit gegeten.
Een van de beste stukken vlees ooit gegeten. Kwaliteit en marmering is nu goed. Men is van leverancier veranderd. Eerst indirect gegaard op green egg en daarna pas het vet affakkelen. Super zacht vlees.
product
Review by John / (Geplaatst op 07-09-2016)
Aanradert!
Goede reviews gelezen en de 1.4kg variant laten komen. Kwam keurig verpakt en goed koud aan.
Indirect op de BBQ laten garen tot 45grC, toen bovenop de kolen (mooie grote vlammen!) tot 51grC opgestookt en als laatste 15 min laten nagaren onder alu folie. Samen met de chimichurri saus was echt het lekkerste stukje beef wat van de BBQ af is gekomen tot nu toe.
Aanradert!
product
Review by Marcje / (Geplaatst op 07-09-2016)
Marcje
Goede reviews gelezen en de 1.4kg variant laten komen. Kwam keurig verpakt en goed koud aan.
product
Review by Marcje / (Geplaatst op 26-03-2016)
john
Een van de beste Stukken vlees ooit gegeten. Kwaliteit en marmering is nu goed. Men is van leverancier veranderd. Eerst indirect gegaard op green egg en daarna pas het vet affakkelen. Super zacht vlees.
product
Review by john / (Geplaatst op 10-10-2015)
ambon
Heel erg goed stuk vlees inkerven aan de vet zijde zonder in het vlees te gaan. Nu grof zout rondom en 2 uur laten liggen daarna het overtollig zout er af (niet te veel). Olie erop en grillen (directe methode hoog vuur) op de vet zijde eerst tot deze mooi van kleur word en ietwat krokant paar minuutjes vlees zijde grillen. Nu verplaatsen naar indirect en afgaren tot kerntemperatuur van 52 gr. 10 mins laten rusten in allu folie nu in dunne plakken snijden (tegen draad in) en afmaken met verse peper en wat knoflook.
product
Review by ambon / (Geplaatst op 17-09-2015)
Joep
Levering helemaal goed kwam goed bevroren aan.
product
Review by Joep / (Geplaatst op 27-02-2015)
Dieter
Super stuk vlees. Met oudejaar op de BBQ gelegd en iedereen vond het heerlijk. Spijtig dat er geen leftover was voor de dag erna :-(
product
Review by Dieter / (Geplaatst op 02-01-2015)
Marcel den Uijl
Deze schitterende picanha op de bbq gegaard tot 52 graden kerntemperatuur vervolgens boven de kolen eventjes geschroeid en daarna een minuut of 20 laten rusten... Met een woord... Hemels
product
Review by Marcel den Uijl / (Geplaatst op 08-05-2014)
Matthijs
In 1stuk op de BBQ. Was echt super lekker. Kan niet wachten tot ik het weer kan maken.
product
Review by Matthijs / (Geplaatst op 09-12-2012)
Julian
Amazing on the BBQ! Perfect with this recipe: http://honestcooking.com/2012/01/20/picanha-101-brazilian-barbecue-meat/. One of the best steaks ever.
product
Review by Julian / (Geplaatst op 09-08-2012)
NKBBQ2012
Zoals mijn Braziliaanse vriend zegt: muito saborosa
product
Review by NKBBQ2012 / (Geplaatst op 18-04-2012)
Erik
schitterend stuk vlees! vetrand ingesneden aangekorst in hete grillpan en dan zachtjes laten garen in de oven (tot kerntemperatuur van 54
product
Review by Erik / (Geplaatst op 30-01-2012)
Choi
OMG wat een Super stuk vlees! Moet je geproefd hebben!
product
Review by Choi / (Geplaatst op 13-01-2012)
Jos van Tilburg
Wat een geweldig stuk vlees! Vetrand ingesneden besprenkeld met zeezout en aangezet in de grillpan. Daarna in de oven rustig nagegaard. Nog wat zeezout erover en smullen maar! Een echte aanrader!
product
Review by Jos van Tilburg / (Geplaatst op 13-12-2011)
albert
@Dave hoe heb je de picanha op de bbq gedaan?
product
Review by albert / (Geplaatst op 20-09-2011)
Cacha
Werelds de wagyu picanha op de churrascu.
product
Review by Cacha / (Geplaatst op 12-09-2011)
Arno W
"Plakken van 35 cm gesneden op kamertemperatuur laten komen rijkelijk met grof zeezout bestrooid (geen peper) +- 10 min voor ze op de bbq gingen. Met grilkorf op Weber gegaard en in 1 woord ""WOW!!!"" (PICANHA NA BRASA). Geweldig 5sterren"
product
Review by Arno W / (Geplaatst op 29-08-2011)
Dave
Uitstekend stuk vlees deed naar mijn mening niet onder voor de Wagyu entrecote.
product
Review by Dave / (Geplaatst op 24-08-2011)
A. Rutgers
Wij (nouja de kok dan) hebben hem in dikke plakken gesneden en in de pan klaargemaakt als een biefstuk met uitstekend resultaat.
product
Review by A. Rutgers / (Geplaatst op 22-03-2011)
Julie
Volgende keer bereiden we hem in de oven in zijn geheel.
product
Review by Julie / (Geplaatst op 16-02-2011)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.