Aberdeen Angus Picanha
Artikelnummer: 4855Niet op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
De Aberdeen Angus picanha, een prachtig staartstuk uit Schotland. Oorspronkelijk komt de picanha uit Zuid-Amerika en geniet al eeuwen grote populariteit die regio. In Europa werd dit vroeger gesneden als biefstuk of rosbief. Tegenwoordig is de picanha in Europa steeds meer verkrijgbaar, maar nog lang niet overal. Beef&Steak biedt u nu de kans dit topproduct te ontdekken en te delen met uw omgeving. Dit donkerrode staartstuk bevat een zeer mooie vetlaag om langzaam te garen. Hierdoor krijgt u de ultieme smaak.
Dit nog voor veel mensen te ontdekken pareltje kan van veel verschillende soorten runderen komen. De Aberdeen Angus is fijndradig vlees en heeft een sappige karakteristieke smaak.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!
Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Snij vervolgens de vetkap kruislings in tot en met het onderliggende vlies. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.
(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)
Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Price | € 18,95 |
---|---|
Herkomst | Schotland |
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | 21 Dagen Dry Aged |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 4855 |