•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 70,-
 •  
  Chat live met ons.

Boston Butt

Boston Butt

Heyde Hoeve Boston Butt

De Heyde Hoeve Boston Butt is een topstuk voor iedere BBQ-liefhebber. Dit populaire stuk vlees is een sensatie voor op iedere BBQ én is bovendien zeer geschikt om te bereiden tijdens BBQ-wedstrijden. Deze Butt wordt gesneden uit het voorstuk van het Heyde Hoeve varken. Het vlees is afkomstig uit een stuk van de nek, schouder en het schouderblad. Door het schouderblad wordt de garing mooier en er ontwikkelen zich meer smaken. De Butt is al licht getrimd en grotendeels ontdaan van de speklaag.

Hierdoor krijgt de Heyde Hoeve Boston Butt zijn overheerlijke smaak

Het menu van onze varkens bestaat uit granen die zoveel mogelijk in de omgeving worden geoogst. Daarnaast wordt het voer aangevuld met brijvoer. Een zeer smaakvol voer met onder andere wei van de kaas, aardappelstoomschillen en bierborstel. Alle varkens vinden dit heerlijk. Heyde Hoeve Duroc varkens leveren kwalitatief subliem vlees. In oktober 2012 werd dit varkensras nog gekozen tot het meest duurzame en lekkerste varken van Nederland. De Boston Butt van het Heyde Hoeve varken verschilt op alle fronten ten opzichte van de rest. Het vlees is heerlijk van smaak en heeft een goede bite.

Alle Heyde Hoeve varkens worden duurzaam gehouden

De varkens hebben voldoende ruimte en een aparte lig-, eet-, drink- en mestplaats. Daarnaast krijgen de varkens dagelijks een hand stro. Lekker om in te wroeten en goed voor het contact met de verzorger. Verder zijn er speeltjes in de stal voor afleiding. De moederdieren hebben nestmateriaal in de kraamstal en de biggen blijven vier weken bij de moeder. Daar krijgen ze naast de moedermelk ook pap om de overgang naar vaste voeding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bekijk de video over de bereiding van een Boston Butt:

 

 

Recept voor pulled pork met Boston Butt

Een heerlijk recept voor pulled pork is bijvoorbeeld Pitmasters Pulled Pork.

Proef zelf waarom de Boston Butt van dit varken zo wordt geprezen

Bestel direct de Boston Butt van het Heyde Hoeve varken en proef zelf waarom dit stuk vlees zo uniek is. Bekijk onze recepten voor inspiratie voor het bereiden. Of bel ons via (0172) 577 147 als u meer wilt weten over dit stuk vlees of het bestelproces.

Hieronder vind je ons assortiment van Boston Butt:

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.