•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next
Roast
Borst Rundvlees

Black Angus Flat Ribs

De Flat ribs zijn de runderspareribs. 100% Black Angus en dat proef je!
Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 23,95 Incl. BTW

Vanaf: € 46,95

- +
€ 23,95 Incl. BTW

Vanaf: € 46,95

Artikelnummer: 5187

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag voor 13:00 uur besteld, zaterdagochtend geleverd
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Een heerlijk mals stuk flat rib. Dit vlees bestaat uit 3-4 beentjes, riant bedekt met heerlijk vlees. De flat rib is een prachtig Low&Slow product. Voor de echte sparerib liefhebber! De flat ribs zijn afkomstig van Amerikaanse Black Angus ras. Dit ras is onstaan vanuit Schotse Angusrunderen. Hier kunt u het vlees ook redelijk mee vergelijken. De Angusrunderen zijn 100 dagen voor de slacht graangevoerd. Dit zorgt voor een mooie marmering. De marmering, oftwel intramusculair vet, gaat tussen het spierweefsel zitten. Hierdoor ontstaat een ware smaaksensatie en een spectaculair mondgevoel.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Nee
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Oven, Dutch Oven, Grill
Reviews

Klantenreviews 12 item(s)

Top stuk vlees
Wat een heerlijk stuk vlees. We waren bang dat een stuk van 1600 gram teveel was voor samen maar er bleven slechts 2 stukjes over om collega's. Eerst het vlies en overtollig vet eraf. Ruim bestrooid met zout en peper. Daarna op de Basterd op 110 graden tot 93 graden kern temperatuur. Heerlijk !!
product
Review by Jolanda Coster / (Geplaatst op 30-05-2018)
Fantastisch
Regelmatig een heerlijk stuk vlees besteld bij beef&steak, maar dit.....
Dit moet toch wel het lekkerste zijn wat ik gegeten heb, 8 uurtjes op 120 graden met een lekkere rub. even afgrillen rond de 200 graden, viel zo van het bot af, heerlijk gegeten en het mooie is, er is nog over!
product
Review by Peter / (Geplaatst op 01-04-2018)
Super stuk vlees
1ste kerstdag voor het eerst low&slow een flat rib laten garen op een weber master touch in één woord GEWELDIG!!
product
Review by Kuipers / (Geplaatst op 26-12-2017)
Super lekker, wel veel vet aan het stuk
Net als J.DIEPSTRATEN erg veel harde stukken vet weg moeten snijden inderdaad. Maar het resultaat was fantastisch. 8 uur op de Weber op 110 graden tot een kern van 90. Fantastisch sappig en mals.
product
Review by Paul Arts / (Geplaatst op 05-12-2017)
Low en Slow heerlijk / Teveel vet was jammer
Heb een stuk besteld van 1800gr. Ontzettend veel vet weg moeten snijden (net geen 400gr op 1800gr).
Vlees was na een dagje low en slow wel heerlijk.
product
Review by J.Diepstraten / (Geplaatst op 09-10-2017)
Smullen
Lekker dagje low en slow en je hebt een super product voor je gasten. Naja of gewoon lekker voor je zelf want dit is smullen!
product
Review by Michael / (Geplaatst op 26-07-2017)
Geweldig genoten
Geweldig stuk vlees.

Vlies eraf, peper en zout en lekker slow laten garen. Begon op 125° en later zelfs nog maar rond de 100°. Heerlijk mals en zacht vlees.
product
Review by W. Van Veen / (Geplaatst op 18-06-2017)
Boven verwachting
GEWELDIG!! prachtig stuk vlees goed verpakt en heerlijk van smaak!!!
product
Review by Bas / (Geplaatst op 26-05-2017)
Weinig gegeten parel
Uiterst smakelijk stuk vlees met gebruiksaanwijzing. Het vlies verwijderen is een absolute rotklus, het resultaat is het echter volledig waard. Rijkelijk bestrooid met peper, zout en knoflook en daarna 8 uur lang laten garen tot een kerntemperatuur van 85 graden.
product
Review by Lex / (Geplaatst op 06-04-2017)
Redelijk lekker
Over het algemeen tevreden over het product.
+ Sappig vlees
+ Mooi dooraderd

- Ontzettend veel vet op bepaalde stukken. Van die stukken waar je beef tallow van maakt. Die kookt niet weg binnen 4-5 uur in de oven het was echt heel erg veel. Zeker 300 gr. moeten wegsnijden.

In het vervolg ga ik voor een nog langere kooktijd in de oven om de intramusculaire vetten nog beter te kunnen smelten. Zeker het geld waard maar had er wat meer van verwacht.
product
Review by Rens / (Geplaatst op 02-01-2017)
WOW!
Gisteren in de smoker low&slow voor ongeveer 5 uur (ca 1200 grams) op 120 graden, het resultaat was "wow!", echt superlekker, sappig en mals, dat komt vooral door "100 dagen graangevoerd" en dat is absoluut vele malen lekkerder dan grasgevoerd runderen. Deze BLACK ANGUS FLAT RIBS ga ik zeker vaker bestellen.
product
Review by Namir / (Geplaatst op 24-10-2016)
Werkelijk heerlijk vlees
Klaargemaakt op de Green Egg.
Eerst het vlies aan de rib kant eraf getrokken en daarna zeer royaal met een peper en zout bestrooid.
Het vlees 7 uur op 115 graden indirect op de Green Egg gelegd tot een kerntemperatuur van 93 graden. Werkelijk heerlijk vlees. Je kon de botten er zo uit trekken.
product
Review by Bas van der Poel / (Geplaatst op 17-10-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11844 beoordelingen.