Rack of Pork met BBQ saus
< 30 minuten
één persoon
Gemiddeld
BBQ
Een lekker snel en simpele manier om nét iets extra's aan je rack of pork toe te voegen. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Doe de rack of pork in een schaal en giet de BBQ Glaze erover. Laat een kwartier rusten.
- 2. Breng intussen de grill op een temperatuur van ca. 160 graden.
- 3. Na 10 minuten het rack 45 graden draaien (niet omkeren!) en nog 2 minuten laten grillen aan dezelfde kant. Op deze manier ontstaat de perfecte grill afdruk.
- 4. Draai het rack om en bak op dezelfde manier tot een kerntemperatuur van 68 graden celsius.
- 5. Bestrijk eventueel met een beetje BBQ Glaze. Laat een paar minuten rusten onder aluminiumfolie.