Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzending in NL vanaf €89
Recyclebare verpakking

Ierse Flank Steak

Artikelnummer: 4895
5,0

Op voorraad





Heerlijk, malse flank steaks van dit prachtige grasgevoerde rund
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €89,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

  • Heerlijk malse flank steaks
  • Van het Ierse grasgevoerde rund
  • Geleverd door topleverancier Sherwood Foods

Wil je een heerlijk malse flank steak proberen? Ga dan voor de Ierse Flank Steak!

HEERLIJK MALS

Heerlijk, malse flank steaks van dit prachtige grasgevoerde rund, geleverd door onze topleverancier Sherwood Foods.

IERS GRASGEVOERD

Dit Ierse rundvlees komt van twee verschillende vleesrassen, namelijk de Hereford en de Dexter. Mooi vlees van loslopende dieren uit de Ierse hooglanden. Het lokale gras en de kruiden nemen de dieren al grazend tot zich. Met deze runder rib roast haalt u een heerlijk gerecht van de BBQ of uit de oven.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Ierse Flank Steak kopen.Ga voor deze mooie malse flank steak en geniet van deze delicatesse van het Ierse grasgevoerde rund. 

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Meer Informatie
Herkomst Ierland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Nat gerijpt
Voeding Gras en Graansoorten
Bereidingsmethode Barbecue, Hot & Fast, Grillen, Direct
Soort Iers Rundvlees
voedingswaarde energie: 192kcal, vet: 8g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 28g
SKU 4895
Reviews
Robbert
February 2020
Mooi, stevig, mals en vol smaak
De 700 gram versie gebakken in de pan en oven en het was heerlijk! Eerst 3 minuten per kant in de koekenpan en daarna 5 minuten rusten in de oven op 100 graden. Vanwege de grootte het stuk eerst in tweeën gesneden met een dunner en dikker deel. Voor de volgende keer zou ik het dunnere deel op hoger vuur 2min per kant bakken maar voor nu top! Dun gesneden dwars op de draad geeft een mals stuk vlees dat wel stevig is. Vol smaak en meer dan zout en peper was zeker niet nodig. Geserveerd met gebakken paddestoelen, aardappeltjes en een groene salade.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ierse Flank Steak
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.