•  
    Vandaag besteld, maandagavond geleverd.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
15% off
Entrecote Varkensvlees

Iberico Varkensrack

Mooi braadstuk, perfect voor op de BBQ!
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

Special Price € 9,31

Normale prijs: € 10,95

Incl. BTW

Vanaf: € 15,54

- +

Special Price € 9,31

Normale prijs: € 10,95

Incl. BTW

Vanaf: € 15,54

Artikelnummer: 4226

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag besteld, Maandagavond geleverd
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Een varkensrack van het Ibericovarken is een feest van smaken. De rijke, notige en zoete smaak van Iberico komt het mooist tot zijn recht met een Iberico Rack. Zeker als deze in zijn geheel bereid is. Het Iberico Varken heeft een heerlijke romige smaak. Dit komt door het hoge vetgehalte van het Iberico Varken. Desondanks is de smaak meer dan geweldig!

Het Iberico Varken is een exclusief varkensras dat gehouden wordt in het Middelandse-zeegebied. Mede door het heerlijke klimaat en de vrije leefomstandigheden heeft het Iberico varken het een stuk beter dan veel andere varkensrassen. Het varken kan zich heerlijk te goed doen aan eikeltjes en heeft alle ruimte om lekker te ploeteren. Beef&Steak heeft een goede relatie met diverse Spaanse Ibericofokkerijen. Hierdoor kunnen wij u het optimale Iberico vlees bieden!

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Geschikt voor Nee
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Nee
Bereidingsmethode barbecue, Oven, Braadpan
Reviews

Klantenreviews 7 item(s)

Langzaam gegaard
Eerst lichtbruin aangebraden in geklaarde boter, vervolgens 4 uur gegaard in de oven op 70 graden C. Zodra kerntempertuur van 58 graden was bereikt uit de oven gehaald en een kwartiertje laten rusten. Gegeten met een gereduceerde cidersaus en appeltjes. Een absolute delicatesse!
product
Review by Peter Bousardt / (Geplaatst op 18-12-2016)
B .Folkers
De iberico rack of pork was fantastisch! Helaas met z'n drie
product
Review by B .Folkers / (Geplaatst op 11-11-2015)
Cynthia
Superlekker ik denk dat ik hem nog niet helemaal perfect had bereid maar duidelijk meer smaak dan een normaal stukkie!
product
Review by Cynthia / (Geplaatst op 24-12-2013)
Ren
Heerlijk stuk vlees! Met 6 personen gegeten allen waren onder de indruk van de smaak en malsheid. Heerlijk met een portsausje. Insmeren met mosterd perper en zout. Aanbraden in geklaarde boter. Op braadslee garen in een stoomoven van 160 graden ongeveer 30 tot 40 min. In folie inpakken en laten rusten. Perfect!
product
Review by Ren / (Geplaatst op 21-07-2012)
Jurry
Gisteren gegeten was gewoon bereid op een Weber zonder toevoegingen van kruiden en/of specerijen geweldig mooi stuk vlees saus er bij nemen is een belediging van het vlees :)
product
Review by Jurry / (Geplaatst op 18-12-2011)
Mike Uhlenhop
klein beetje mosterd klein beetje zout even sizzel rondom in de pan en dan na-garen in de oven ...... zeer grote smaak belevenis echt waar laat je niet verleiden om een knoflook en tijn/rozemarijn toe te voegen want dat is absolute niet nodig!!!!!!! deze stuk vlees MOET puur genutigd/genoten worden
product
Review by Mike Uhlenhop / (Geplaatst op 10-10-2011)
Thijs Kleindijk
Vandaag op de Weber gedaan op wat peper en zeezout na verder geen toevoegingen gebruikt. Een heerlijk mals & sappig stuk jammer dat het maar 600 gram was en ik moest delen :)
product
Review by Thijs Kleindijk / (Geplaatst op 02-12-00-1)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.