- Beschrijving
-
De Iberico secreto is een speciale snit van de schouder. Deze snit is alleen bij Iberico varkens te vinden. In Spanje beschouwt men dit stuk als het best bewaarde geheim van de Iberico. De snit is vol van smaak! Het vlees kent verder een hele fijne marmering. Mede hierdoor is de smaak zo fantastisch.
Het Iberico varken is een varkensras uit het Middelandse-zeegebied. Iberico varkens zijn pure levensgenieters. Ze ploeteren de hele dag door en doen zich ondertussen te goed aan eikeltjes. Spanje is trots op haar Iberico varkens. De Spaanse overheid ziet er streng op toe dat het welzijn van de varkens gegarandeerd blijft. Hierdoor hebben Iberico varkens weinig tot geen stress. Ook dat komt de smaak absoluut ten goede. Kortom, geweldig voor mens en dier!
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Pitmaster X laat u in deze video een manier zien hoe u een Iberico Secreto kunt bereiden:
Een andere mooie secreto is de: 'sunshine pork steak' van Pitmaster X:
- Recepten
-
-
Iberico Secreto met saffraan-aardappelen
Mooi, luxe gerecht met de fijne smaak van secreto en die kenmerkende smaak van saffraan. Een lust voor de fijnproever. -
Gekruide Iberico Secreto
Iberico secreto met een heerlijke kruidenrub. Hou rekening met een dagje marineren. -
Iberico secreto met kastanjes en cashewnoten
Bijzonder recept met een bijzonder lekker stuk: de secreto -
Iberico Secreto met ratatouille
Snel en simpel gerecht met lekker veel smaak. De Secreto, het Spaanse geheim, is een prachtige steak. Heerlijk van de BBQ.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Spanje Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Grill - Reviews
-
Klantenreviews 8 item(s)
- Secreto Ibérico
-
Op aanraden van Chris gekocht met steenzout en peper op de kamado gelegd en daar na laten rusten en nog een beetje happy ending er over heeen gestroooid...wat een heerlijkheid.
Dit is een blijvertjeproduct - Yum
-
Golden and crispy outside, soft and juicy inside - one of the best cuts of pork I've had.
product - super lekker
-
heerlijk stukje vlees, zeker voor die prijs. Gaat zeker vaker op de BBQ
product - Zeldzaam lekker!
-
vanavond een Iberico Secreto met saffraan aardappeltjes klaar gemaakt op de BGR. Zelden zoiets lekkers gegeten, daar waren mijn vrouw en kids van 12 en 14 het wel over eens. Wat een genot. Heerlijk zacht vlees gecombineerd met de smaak explosie van de saffraan aardappelen. Binnenkort hebben we een Running Diner, dan ga ik dit recept maken; erg eenvoudig,snel en zeldzaam lekker!!!!
product - Han Smits
-
Geweldig !! Wat even lekker stukje vlees. Nu in de pan bereid maar op een mooi houtskoolvuurtje nog veeeel lekkerder denk ik. Zo snel mogelijk nog een keer.
product - Ray stanley Bento
-
Wat een fantastisch stuk vlees!! Op kamertemperatuur laten komenhandmatig gewonnen flor de sal uit Salinas Portugal & gemalen zwarte peper op de houtskool churrasco ( Portugees voor Bbq) dichtschroeien. Even op indirect nagaren om het vet te laten smelten en smullen maar...Deze kwaliteit is schaars in Nederland. Topperdetop vlees muito bom Beef & steak! Greetz aan alle levensgenieters! Ray & Marianne
product - Ren
-
Mooi gemarmerd vlees waar ik wel nogal wat vet vanaf moest snijden. De filets waren helaas wat dun (1 centimeter) waardoor een mooie ros
product - Frans Koolbergen
-
Inderdaad een heel bijzonder stukje varken. 20 min (3 x draaien) op de bovenste gril rooster op 175 graden van je Qamado. Onder en bovenkant van het vlees krijgt een goud bruine korst van het vet. Bijzondere smaak/structuur sensatie! Het proberen zeker waard.
product
Schrijf uw eigen review