Iberico Secreto "the Jerk"
Ingrediënten
voor 3-4 personen:
300-400 gr Iberico secreto
2 el Noskos The Jerk (of andere spicy rub)
Zeezout & zwarte peper
100 gr Zwarte bonen
1 st Avocado, in stukjes gesneden
1/2 st Mango, in reepjes gesneden
Koriander om te garneren
1/2 st Rode ui, dun gesneden
1 Sinaasappel sap (voor de dressing) + schil
2 tl Honing
1/2 tl Chili flakes
1 tl Azijn
Bereiding
1: Marineer de Iberico Secreto in The Yerk rub en laat het vlees bij kamertemperatuur 1 uur marineren.
2: Maak van de sinaasappelsap, sinaasappelschil, honing, azijn & chili vlokken een dressing met een garde.
3: Verzamel de overige ingrediënten.
4: Grill de secreto ondertussen in circa 3-4 munten per kant naar de gewenste gaarheid.
5: Wanneer de Dutch baby van de bbq afkomt bekleed dan de Dutch baby met alle ingredienten. Garneer af met koriander en schep er wat lepels dressing overheen.
6: Eet smakelijk!