Iberico secreto met kastanjes en cashewnoten
< 30 minuten
4 personen
Gemiddeld
Pan
Bijzonder recept met een bijzonder lekker stuk: de secreto. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 800 g Iberico secreto
- 1 pot gekonfijte kastanjes
- 200g Cashewnoten
- Vergine olijfolie
- zout
- peper
- 4 stelen prei
- 1 wortel
- 2 teentjes knoflook
- 1 kop witte wijn
- kervel
(Als alternatief voor de kastanjes kunt u ook gekookte kastanjes nemen en deze zelf 20 minuten glaceren in suikerwater op medium vuur)
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Grill de secreto in een pan met wat olie. Kruidt met peper en zout.
- 2. Zet deze even aan de kant, onder een dakje van aluminiumfolie.
- 3. In dezelfde pan, bak de prei met wortel en knoflook.
- 4. Wanneer de groenten gaar zijn voeg water toe en een beetje witte wijn en doe de kastanjes in de pan.
- 5. Intussen, glaceer de cashewnoten in een pan met wat olie doe ze bij de groenten en kastanjes.
- 6. Kook op laag vuur voor een paar minuten in pan met gesloten deksel.
- 7. Serveer de secreto in reepjes met de kastanjes en groenten en versier met een beetje kervel.