Spareribs

Spareribs

Onbeperkt spareribs eten in de plaatselijke restaurantjes is niet langer nodig, want dankzij Beef&Steak organiseert u deze avonden gewoon thuis! Wij bieden namelijk spareribs aan van de beste kwaliteit, die u eenvoudig zelf kunt bereiden.

Spareribs: allemaal even lekker

Spareribs zijn er in allerlei soorten. Zo hebben wij de overheerlijke St. Louis buikspareribs: échte Amerikaanse ribs voor de barbecueliefhebber. Heeft u liever spareribs van eigen bodem? Dan bieden wij ook lekkere Hollandse ribs aan, uiteraard van de beste kwaliteit. Ook hebben wij de minder bekende ribs van het Iberico varken. Deze staan bekend om hun rijke smaak. Eén ding is zeker, het bereiden van deze spareribs zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult smullen!

Diverse soorten spareribs te koop bij deze online slager

Bij Beef&Steak bestelt u spareribs zoals de liefhebber ze graag heeft. Spareribs zijn nooit zomaar ribs, want er zijn verschillende  soorten. De bekende spareribs worden door de Amerikanen 'Baby Back ribs' genoemd. Deze Baby Back ribs worden gesneden daar waar de lende zit, tegen de ruggengraat. Er zijn ook veel bredere spareribs, genaamd St. Louis Style ribs. In het Nederlands heten ze buikspareribs. Deze zijn iets grover, maar zeer smaakvol.

Bestel een spareribs starterkit

Ook wij hebben soms moeite met het kiezen van de lekkerste ribs. Maar ook in het bereiden van spareribs zit veel verschil. Om het u daarom makkelijker te maken, hebben wij een starterskit voor u samengesteld. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft om de lekkerste spareribs te bereiden. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende smaken, want wij bieden pakketten aan voor sweet ribs en hot ribs.

Hoe bereidt u de lekkerste spareribs?

Er zijn diverse technieken om spareribs te bereiden. Het beste resultaat krijgt u door de tijd te nemen en voor een bereidingstemperatuur te kiezen van maximaal 140 graden Celsius. Om te beginnen kruidt u het vlees met een rub of marinade. Vervolgens moeten dit, low and slow, gegaard worden. Wanneer u de spareribs 3 á 4 uur op de barbecue legt, zal u de lekkerste spareribs eten die u ooit geproefd heeft!

Bestel vandaag nog en u heeft de spareribs morgen al in huis!

Heeft u de spareribs gevonden in onze online slager en wilt u ze morgen al bereiden? Plaats dan uw bestelling vóór 16.15 uur. Wij zorgen er dan voor dat u de bestelling zo snel mogelijk binnen heeft. Is de bestelling boven de € 70,-? Dan is de verzending zelfs gratis. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.