- Beschrijving
-
Deze buikspareribs zijn perfect voor de wedstrijd-barbecueer. De ribs zijn St. Louis-style gesneden en hebben een mooie gelijkwaardige dikte. Vrijwel geen afval en perfect om te presenteren op wedstrijden. Voor de huis-tuin-en keuken koks zijn deze ribs natuurlijk ook goed te gebruiken. Veel eigen smaak en een mooie bite. Je hoeft alleen nog het vlies te verwijderen en je kunt aan de slag! De varkens die gebruikt worden zijn allemaal kruisingen met minimaal 50% Duroc. Dit geeft de mooie vlees-vetverhouding die zo belangrijk is voor spareribs.
- Recepten
-
-
Fall-of-the-bone St. Louis Spareribs
Zoete St. Louis-cut spareribs waar het vlees zo van je bot afvalt -
Gegrilde Spareribs met chimmichurri
Spareribs op Argentijnse wijze met een heerlijke Chimmichurri
-
- Extra informatie
-
Herkomst USA Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven voedingswaarde energie: 200kcal, vet: 13,0g, koolhydraten: 0,1g, eiwitten: 20,4g - Reviews
-
Klantenreviews 7 item(s)
- Tegenvaller, wel topkwaliteit
-
Ik vond het 't extra geld niet waard. Smaak zeer goed, maar de St. Louis 'cut' bevalt mij niet, persoonlijk liever een regulier uitgesneden rib voor meer gemak en genot bij het eten.
product - Mooi vlees, erg vettig
-
Het vlees was erg mooi gesneden en zag er vlezig uit. Toch inderdaad behoorlijk wat vet nog. Ik begrijp dat je dat niet kan zien of voorspellen, maar had er meer van verwacht. Babyracks die wat vlezig zijn, genieten voor mij de voorkeur.
product - Misschien te kort
-
Ik keek er erg naar uit, ook door de reviews. Eigen rubje gemaakt.Ik heb bijna 4 uur low and slow gegaard. Grotendeels in folie en laatste deel om wat krokante buiten kant te krjgen. Vond ook wel veel vet er aan zitten. Het viel mij toch een beetje tegen. Misschien toch 6 uur moeten garen.
product - St. Louise Style spare ribs
-
Nadat een collega aangegeven had het een 'vettige' rib vond heb ik hierop besloten extra vet weg te snijden voordat deze op de barbecue is gelegd. Na ca. 2,5 uur roken deze 1,5 uur in alu folie ingepakt (heb geen slagerspapier op dit moment). Hierna de temperatuur opgestookt en nog even met een marinade gegrild op ongeveer 160 graden (30 minuten). Het resultaat was een succes! Prachtige rookrand, mals vlees met een heerlijke gekarameliseerde marinade.
product - Top
-
Mooie ribs en ècht heerlijk mals na 6 uur op de barbecue. Echt een aanrader.
product - Wel wat grof gesneden
-
Deze ribs waten wat grof gesneden. Daardoor best wat moeten bijsnijden voordat het vlies verwijderd kon worden en de ribs goed waren voor low en slow. Kwaliteit van het vlees is wel top! Aanrader
product - St. Louis ribs
-
Super product .Voor de eerste keer gehaald , zeker niet de laatste keer !
Super service !!product
Schrijf uw eigen review