Iberico Buik Spareribs

De echte USA style spareribs van het Ibericovarken.
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 28,59 Incl. BTW
- +
€ 28,59 Incl. BTW
Artikelnummer: 4217

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

IBERICO BUIK SPARERIBS

  • Echte USA style spareribs
  • Van het Ibericovarken
  • Onovertroffen buikspareribs
  • Steviger met veel vlees

Wil je heerlijke, stevige buikspareribs proberen van het Ibericovarken? Ga dan voor de Iberico Buik Spareribs!

STEVIGER, RIJKER, SMAAKVOLLER

De echte spareribs zijn buikspareribs, groter en steviger. Deze buikspareribs van de Iberico zijn onovertroffen. Ze zijn verpakt per rib. In video's en op foto's van bekende chefs en bbq'ers zie je dit grote formaat spareribs. Spareribs die in Nederland worden verkocht heten bij de Amerikanen 'baby back ribs'. Buikspareribs zijn iets steviger en hebben veel vlees. De spareribs van het Iberico varken hebben een rijk aroma en een nootachtige smaak waardoor er minder gemarineerd hoeft te worden. Het eten van spareribs wordt een nieuwe beleving met de buikspareribs van de Iberico.

SPAANS IBERICO VARKENSVLEES

Het voedzame vlees van het Iberico varken is vol van smaak, voedzaam en ook nog eens gezond vanwege het hoge percentage onverzadigde vetzuren. Dit varkensvlees is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo weet je dat je altijd het beste in huis haalt. Daarnaast vind je bij Beef&Steak het vlees van het Iberico varken voor verrassend lage prijzen.

Bij BEEF&STEAK kun je Iberico Buik Spareribs kopen. Ga voor deze heerlijke, stevige buikspareribs en geniet van deze delicatesse van het Spaanse Ibericovarken. 

Pitmaster X laat een mooie bereiding zien:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Oven
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 13 item(s)

iberico spareribs
Smaakte goed, jammer dat 2/3 van het gewicht bot en vet was
product
Review by Rein / (Geplaatst op 08-07-2022)
Mooie rib maar er is beter
Mooi stuk rib maar relatief dun (1800gr) en qua vlees hoeveelheid viel het iets tegen. Meer bot dan vlees zal ik maar zeggen. Doordat het een wat vlakker stuk is, is het ook sneller gaar, let dus op met 3-2-1 methode. Ik vind 5 tot 6 uur te lang voor dit stuk rib.
product
Review by Kor / (Geplaatst op 22-06-2020)
Heeeerlijk
Heerlijke ribs! Ik schrok van de hoeveelheid in eerste instantie maar eenmaal het vet verwijderd supermooie ribs. Ik heb de 321 techniek gebruikt. Eerst 3 uur roken, daarna inpakken in folie met boter, verse knoflook, thijm en rozemarijntakken, een dunne laag bbq saus en 2 uur verder roken. Daarna uit folie, inlakken met bbq saus en nog een half uur gerookt. Echt perfect!
product
Review by Mark / (Geplaatst op 15-06-2020)
Heerlijke eerste sparerib ervaring.
Voor het eerst in mijn leven spareribs klaargemaakt en gegeten. Dan meteen maar goed dacht ik. Wat een verrukkelijke smaak heeft dit vlees! Heerlijke zoete tonen (los van rub en saus). 1.7kg besteld en bijna helemaal met 2 personen opgegeten (volgende keer nog dikkere bestellen). 3-2-1 methode werkte perfect. Nog een mooie bite, maar wel heerlijk gaar.
product
Review by Michiel / (Geplaatst op 10-07-2017)
Erg lekker, maar te veel vet
Erg lekkere ribben, maar te veel vet naar mijn smaak. Veel vet verwijderd, maar door het vlees en tegen de botten aan zat ook nog erg veel.

Smaak was super en heerlijk mals.
product
Review by M. van der Lee / (Geplaatst op 10-07-2017)
low 'n slow
Omg.... Geweldige rib. Na 24 uur dry brining een goede rub gebruikt en op t eind nog moppen met een goede bbq saus. Texas crutch heeft dit vlees niet nodig. Zal snel weer besteld worden ; ))
product
Review by Marvin / (Geplaatst op 28-11-2016)
Beste spareribs ooit
Heel veel vlees op de ribs, van erg goede kwaliteit!

Meteen bijbestellen.
product
Review by Jasper / (Geplaatst op 13-11-2016)
Matthijs
Klaargemaakt volgen memphis style bbq recept http://www.24kitchen.nl/recepten/spareribs-memphis-style/ was echt fantastisch!!!
product
Review by Matthijs / (Geplaatst op 12-07-2014)
The pitmaster
Goede ribs! Op laag vuur gerookt op de bbq volgens een recept van de BBQ pitboys. Ik dacht aan 3 kilo wel genoeg te hebben voor 4 volwassenen en twee kinderen... volgende keer meer bestellen.
product
Review by The pitmaster / (Geplaatst op 15-07-2013)
Ren
Vandaag een rib van ruim 1600 gram op de WSM bereid. 3-2-1 methode. Ingesmeerd met vooral peper en zout. Ook nog een beetje parikapoeder knoflookpoederuienpoeder en basterdsuiker. Eerst bijna 3 uur gerookt met stukjes hout van eikenhouten wijnvaten. Vervolgens 2 uur in folie met wat appelsap. Uit de folie en weer terug op de WSM ingesmeerd met wat Stubbs Honey Pecan. Beste ribs ooit. Wat een smaak. Volgende keer wel iets korter vlees viel van bijna de botten af
product
Review by Ren / (Geplaatst op 17-11-2012)
rene
Nou ik heb ze gemaakt op de 3-2-1 methode. Ze waren perfect 3 stuks gedaan en alles was op.Ik weet dat ik ze de volgende keer weer besteld.
product
Review by rene / (Geplaatst op 03-11-2012)
robert de jonge
Lekker buikribs! Na wat schoonmaak werk en losse stukken vlees verwijderd te hebbenhielt ik de ribs met vlees over. Met de b&s ribrub ingewreven toen 2 uurtjes de koelkast in. De bbq met deksel alvst aangezet op +/- 100 gr celsius. De ribs uit de koelkasten toen met basterdsuiker ingesmeerd en op de bbq gelegt.en niet onder het vuur maar ernaast en deksel dicht. Om het uur ingesmeerd met mix van appelsapazijnmosterd en ribrub.En 5 uren later van de bbq afgehaald...resultaat: Super lekkere ribs met veel vlees eraan!!Mals maar met lichte bite en de smaak was om te watertanden.volgende keer maar weer bestellen. gr robert de jonge
product
Review by robert de jonge / (Geplaatst op 02-09-2012)
Robert&Esther
Geweldige spareribs heerlijk. Gekookt in bouillon knoflook en ui. Hierna marinade van honing gember ketjap peper/zout en wat Italiaanse vleeskruiden YAMMIE:)
product
Review by Robert&Esther / (Geplaatst op 04-03-2012)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.