•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Welkom bij de Beef&Steak Juli Challenge

“Ik keek elke keer uit naar de volgende uitdaging! En de reacties van vrienden waren onbetaalbaar. Ik doe zeker weer mee. - deelnemer Mei Challenge

Maak je klaar voor een zomer vol barbecue! Na het succes van de Mei Challenge, met een gemiddelde waardering van een 8,5! starten we 5 juli met de Beef&Steak Juli Challenge. Maak in een maand tijd vier te gekke (bbq)gerechten en wordt lid van onze enthousiaste Facebook Community. Het pakket met alle stukken vlees is binnenkort te bestellen.

Ik schrijf mij nu in!

DE RECEPTEN PER WEEK
Week 1 (5-11 juli): Skirt steak tortilla’s met gegrilde ananas pico de Gallo en smoked habanero salsa.
Week 2 (12-18 juli): Crackling pork belly met Banh mi en sriracha mayonaise.
Week 3: (19-25 juli): Chipotle coffee roadkill chicken met maisbrood en gegrilde Caesar salade.
Week 4: (26 juli-1 aug): Revolver prime rib met grilled aubergine, feta & tabouleh salade en Campfire potatoes

Cocktail: Smoked Moscow mule

De volledige recepten komen later online.

Revolver Prime Ribs

“Dit was de eerste keer dat ik er aan deelnam. Door de Beef&Steak Challenge ben ik meer gaan proberen te maken. Voorheen had ik nog nooit brood en cake gebakken en door de challenge wel. Je wordt echt culinair uitgedaagd” - deelnemer Mei Challenge

DE CHALLENGE
In de Juli Challenge maak je elke week (in totaal 4 weken) 1 heerlijk nieuw en uitdagend recept. Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Het resultaat kan je met foto delen in onze Challenge Community op Facebook. In deze Facebookgroep worden tips, aanbevelingen en likes gegeven. Het is een hechte groep vol met enthousiaste mede deelnemers. 

Deelname aan de Facebookgroep is niet verplicht

PAKKET
Het complete pakket met daarin de stukken vlees is vooraf te bestellen. Het enige wat jij moet doen is de overige ingrediënten halen en je kunt beginnen! Het pakket is later te bestellen.

Ik schrijf mij in!

Crackling pork belly

WINNAAR
En er valt ook nog iets te winnen! Plaats je elke week een foto of video van het gerecht in onze Facebook Challenge Community en doe je dit op een originele manier? Dan maak je kans op een mooie prijs, namelijk een BBQ Tools pakket t.w.v. 100,-!

Alle deelnemers die elke week een foto in onze Facebookgroep plaatsen, krijgen sowieso een kortingscode van € 10,- euro. Vrij te besteden op onze website.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.