Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Aberdeen Angus Chateaubriand

Artikelnummer: 4803
5,0

Niet op voorraad





Een prachtige chateaubriand.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

De Chateaubriand van een Aberdeen Angus, een top staaltje Schotse kunst. De Chateaubriand komt uit de kop van de ossenhaas en is dik qua omvang. Dit is een verschil ten opzichte van tournedos.

Het vlees van Chateaubriand is bovendien erg mals. Door de luxe en authetieke uitstraling is dit mooie stuk rundvlees een perfect product voor een avond waar je indruk wilt maken op iemand.

De Aberdeen Angus is fijndradig vlees met een karakteristieke smaak. Dit ras kenmerkt zich door de fantastische marmering.

Het vlees van de Aberdeen Angus is smaakvasthoudend. Dit komt door de vetten die het rundvlees bevat. Aberdeen Angus is in veel opzichten te vergelijken met het Wagyu-rund. Echter heeft het Wagyu-rund nog iets meer marmering.

Contact
Voor vragen of extra informatie kan ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!

Meer Informatie
Herkomst Schotland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping 21 Dagen Dry Aged
Voeding Grasgevoerd
Soort Rundvlees
SKU 4803
Reviews
Danny
December 2023
Botermals vlees
Eerste x gekocht, reverse Seare klaargemaakt op de BBQ, eerst tot 47° kern en dan af gegrild, 2 x 2 min, vlees was super mals A POINT, we gaan dit nog klaarmaken
Wim Stikvoort
October 2016
Geweldig
Geweldig stuk vlees, we hadden de 800 gram, 2 uur van te voren uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen en ingewreven met een hele goede olijfolie uit Galabrie ( Italië) na 2 uur op een direct heel heet vuur op de BBQ even aangebrand, daarna op een indirect vuur tot een kerntemperatuur van 50 graden laten komen, 2 minuten in de folie, dan wat zeezout erop en smullen maar in combinatie met een risotto met paddestoelen, geweldig.
Robert Koopman
October 2016
Erg goed!
Dit recept is erg goed!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Aberdeen Angus Chateaubriand
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
ierse-bavette
Iers Rundvlees
ca. 1400 gram
€ 44,79
kalfsvlees-entrecote
Kalfsvlees
ca. 125 gram
€ 9,29
cote-de-boeuf-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 93,49
Hollandse-varkensrollade
Varkensvlees
ca. 900 gram
€ 17,95
Wagyu-flat-iron
Wagyu Rundvlees
ca. 650 gram
€ 84,95
Miguel-vergara-rumpsteak
Angus Rundvlees
ca. 50 gram
€ 3,99
Miguel-Vergara-Flat-ribs
Angus Rundvlees
ca. 850 gram
€ 42,49
ierse-longhaas
Iers Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 34,19
Miguel-vergara-longhaas
Angus Rundvlees
ca. 800 gram
€ 38,49
Ierse-jodenhaas
Iers Rundvlees
ca. 350 gram
€ 15,79