•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Kerstvlees

Zoekt u voor de kerst een heerlijk gerecht met vlees van uitstekende kwaliteit en wilt u het vlees gemakkelijk kunnen bestellen? Dan is Beef & Steak de plek waar u moet zijn. Misschien wilt u eens wat anders proberen dan het oude vertrouwde kerstrecept. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld voor de kerst verschillende soorten vlees voor de BBQ. Wij geven u graag een aantal tips voor een origineel kerstgerecht met ons lekkerste vlees.

Voor kerst heeft u bij ons een ruime keuze aan soorten vlees

Wilt u met kerst een keer iets anders serveren dan kalkoen? Bijvoorbeeld een BBQ met Angus vlees of spareribs? Bij ons vindt u oneindig veel inspiratie en het vlees kunt u eenvoudig online bestellen. Wij raden bijvoorbeeld gebraden gans met kastanjevulling aan, die veel sappiger en malser is dan kalkoen. Of kies met kerst voor een Brisket voor op de BBQ: vlees dat een uitdaging is om te bakken, maar overheerlijk is wanneer het goed is bereid. Of heeft u liever een kerstham, lamsbout of Picanha?

Een exclusief vleesgerecht met Kerstmis? Kies dan voor Iers rundvlees!

Een speciaal stukje vlees dat perfect is om met kerst te bestellen voor bijvoorbeeld de BBQ, is bij uitstek de Ierse Grass-Fed Rib Roast. Dit Ierse rundvlees is voortgekomen uit twee verschillende bijzondere rassen: de Hereford en de Dexter. U vindt in ons assortiment porties met 2, 3 en 5 ribs.

Bestel eenvoudig online

BBQ-vlees kunt u bij ons bestellen in pakketten of als afzonderlijke stukken, waardoor u voor zowel een groot als een klein gezelschap met kerst de perfecte hoeveelheden in huis haalt. Ook zijn er verschillende BBQ’s en accessoires verkrijgbaar om de voorbereiding compleet te maken. Of u kiest voor een originele samenstelling voor een gourmet. Daarnaast is onze verzendwijze beter voor het milieu door het herbruikbare verpakkingsmateriaal en de ijselementen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. U bereikt ons telefonisch via (0172) 577 147 of door een e-mail te sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.