Kerstvlees

Kerstvlees

Wij, van Beef & Steak, gunnen je het lekkerste vlees voor tijdens de feestdagen. Wij hebben in deze categorie voor jou de meest populaire en mooiste producten geselecteerd. Van een heerlijke ossenhaas, hertenbiefstuk of lamsrack tot een luxe gourmetschaal die je zelf kunt samenstellen.

Wees er dit jaar op tijd bij want zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt zijn eigenlijk alle markten wat ontregeld. We adviseren je om op tijd te bestellen om er zeker van te zijn dat je jouw gewenste vlees op tafel kunt zetten.

Bij Beef & Steak bestel je eenvoudig online en hoef je de deur niet uit. Naast gemak vind je bij ons natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit, en dat proef je! .

Voor kerst heeft u bij ons een ruime keuze aan soorten vlees

Wilt u met kerst een keer iets anders serveren dan kalkoen? Bijvoorbeeld een BBQ met Angus vlees of spareribs? Bij ons vindt u oneindig veel inspiratie en het vlees kunt u eenvoudig online bestellen. Wij raden bijvoorbeeld gebraden gans met kastanjevulling aan, die veel sappiger en malser is dan kalkoen. Of kies met kerst voor een Brisket voor op de BBQ: vlees dat een uitdaging is om te bakken, maar overheerlijk is wanneer het goed is bereid. Of heeft u liever een kerstham, lamsbout of Picanha?

Een exclusief vleesgerecht met Kerstmis? Kies dan voor Iers rundvlees!

Een speciaal stukje vlees dat perfect is om met kerst te bestellen voor bijvoorbeeld de BBQ, is bij uitstek de Ierse Grass-Fed Rib Roast. Dit Ierse rundvlees is voortgekomen uit twee verschillende bijzondere rassen: de Hereford en de Dexter. U vindt in ons assortiment porties met 1 en 2 ribs.

Bestel eenvoudig online

BBQ-vlees kunt u bij ons bestellen in pakketten of als afzonderlijke stukken, waardoor u voor zowel een groot als een klein gezelschap met kerst de perfecte hoeveelheden in huis haalt. Ook zijn er verschillende BBQ’s en accessoires verkrijgbaar om de voorbereiding compleet te maken. Of u kiest voor een originele samenstelling voor een gourmet. Daarnaast is onze verzendwijze beter voor het milieu door het herbruikbare verpakkingsmateriaal en de ijselementen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. U bereikt ons telefonisch via (0172) 577 147 of door een e-mail te sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.