Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Barbecue thermometer

Barbecue thermometer

Wanneer u gek bent op vlees van de barbecue kunt u het uzelf een stuk eenvoudiger maken door een draadloze barbecue thermometer te bestellen. Met een thermapen weet u precies wanneer het vlees gaar is. Zo serveert u altijd lekker mals vlees direct van de barbecue. U hoeft niet meer te letten op hoe lang u het vlees moet bakken volgens de instructies, om vervolgens te constateren dat het vlees alsnog niet de gewenste gaarheid heeft. Hoe lang het vlees nodig heeft, kan namelijk verschillen per barbecue.

Een draadloze barbecue thermometer bestellen uit ons assortiment

U hoeft het vlees niet meer voortijdig aan te snijden of meerdere keren te voelen om te weten of het vlees al gaat genoeg is. Door de draadloze barbecue thermometer die u bij ons kunt bestellen te gebruiken, weet u meteen of uw vlees gaar is. Bij Beef&Steak verkopen wij diverse thermometers van de beste kwaliteit. De thermapen is een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Denkt u hierbij aan een draadloze thermometer die u in het vlees op de barbecue kunt steken om de temperatuur te meten. Ook kunt u een thermapen (thermometer) bestellen die u op het vlees op de barbecue richt om de temperatuur te meten.

Verwen uw gasten met heerlijke gerechten

Door gebruik te maken van een goede thermapen weet u zeker dat uw vlees perfect bereid is. Terwijl het vlees op de barbecue ligt, kunt u genieten van uw gezelschap. Met de draadloze thermometer hoeft u het vlees van de barbecue niet meer open te snijden en weet u zeker dat het sap van het vlees erin blijft zitten. Zo heeft het vlees een rijkere smaak en zullen uw gasten er nog meer van genieten. Naast een draadloze thermometer kunt u bij ons nog meer accessoires voor de barbecue bestellen. Zo hebben we voor het snijden van vlees diverse Damast messen en kunt u de lekkerste gerechten bereiden uit onze kookboeken.

Bestel een thermapen en zorg voor perfect bereid vlees

Twijfel niet langer of uw vlees gaar is en zorg voor perfect bereid vlees van de barbecue door het bestellen van een draadloze thermometer. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld een infrarood thermapen? Belt u dan gerust naar (0172) 577 147. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en beantwoorden al uw vragen.

.tp-tekst { display: block; margin-bottom: 60px; } .tp-tekst h2:not(:first-of-type), .tp-tekst h3 { margin-top: 30px; } .tp-tekst ul { padding: 0 0 20px 20px; list-style-type: unset; } jQuery(document).ready(function($) { $( '.tp-tekst' ).insertBefore( '.search-block' ); }); ... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
easy-bbq-pro-smart-thermometer
€ 49,99
thermapen-one-grijs
€ 94,95
thermapen-one-wit
€ 94,95
thermapen-one-geel
€ 94,95
thermapen-one-rood
€ 94,95
thermapen-one-groen
€ 94,95
thermapen-one-blauw
€ 94,95
thermapen-one-zwart
€ 94,95
thermapen-one-oranje
€ 94,95
thermapen-one-roze
€ 94,95
thermapen-one-paars
€ 94,95
per pagina