Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

BBQ recepten vlees

BBQ recepten vlees

Voor de beste BBQ heeft u twee dingen nodig: goede recepten en perfect vlees. Beef&Steak heeft het allebei voor u. Wat voor vlees u ook bij ons bestelt, met een paar tips van ons zorgt u ervoor dat uw BBQ een succes wordt. Nodig uw vrienden, familie of collega’s alvast maar uit, want met onze BBQ recepten in combinatie met het lekkerste vlees, zit u gegarandeerd gebakken.

Laat u verrassen met de heerlijkste BBQ recepten en ons malse vlees

U bent dus op zoek naar BBQ recepten om ons vlees op de lekkerste manier te bereiden. Voor ieder soort vlees hebben wij een duidelijk recept om uw vingers bij af te likken. Zo staat er beschreven welke ingrediënten u nodig heeft, op welke manier het vlees klaargemaakt moet worden en hoeveel tijd u daarvoor moet rekenen. Eén ding staat er niet bij en moet u helemaal zelf doen: het genieten. Want dat is een garantie met onze BBQ recepten voor vlees.

Voor ieder stukje vlees het beste recept

Ieder stuk vlees is anders en daarom de bereidingswijze ook. Daarom geven bij ieder stuk vlees op onze website aan hoe u het klaarmaakt. Of u nu rundvlees, lamsvlees of steaks en roasts eet, met onze BBQ recepten voor vlees, geeft u een bijzondere twist aan een heerlijk feestmaal. En al het vlees bestelt u eenvoudig bij ons online! Heeft u vragen of wilt telefonische tips van de online slager? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.