Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Disclaimer

Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van Beef&Steak of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is  verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van B&S Internet Meat Services.

Beef&Steak behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 6% BTW op vleesproducten en 21% BTW op overige producten en diensten, en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

Beef&Steak is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Links in deze site die leiden naar websites buiten het domein van Beef&Steak, welke geen eigendom zijn van Beef&Steak, zijn  ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Beef&Steak. Beef&Steak kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.