Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

De garantie van Beef&Steak

De 100% garantie van Beef&Steak

1. Het vlees is van uitstekende kwaliteit

Bij al het vlees dat we inkopen, letten we zeer goed op kwaliteit, smaak, duurzaamheid en dierenwelzijn. We selecteren alleen de beste vleesrassen en kruisingen en werken uitsluitend met gecertificeerde leveranciers. Gegarandeerd uitstekende kwaliteit en duurzaam, dat is de basis van Beef&Steak.

2. Bestellen en betalen is snel, veilig en betrouwbaar

We zijn gecertificeerd door de stichting Webshop Keurmerk en wij hanteren al hun voorwaarden, o.a. op het gebied van bestellen, betalen, bezorgen, klantenservice en retouren. De beveiligde online betalingen met iDEAL of creditcard worden verzorgd door Mollie, een van de meest betrouwbare en veilige betaalpartijen wereldwijd. Je kunt bij ons ook achteraf betalen via Klarna, zelfs tot en met 30 dagen later!

3. Je bestelling op tijd bij je thuis, nog dezelfde dag!

We leveren je bestelling op tijd, op de dag van je keuze (maandag t/m vrijdag). Bestel je voor 10.00 uur ‘s ochtends, dan heb je het dezelfde dag nog in huis! Dat is pas relaxed! Via een e-mail laat de bezorger van Trunkrs weten hoe laat je het pakket kunt verwachten, zodat je ervoor kunt zorgen dat er iemand thuis is. Lees hier meer over bestellen en de bezorging.

4. Je bestelling is vers, diepgevroren en wordt duurzaam verpakt

Al ons vlees wordt direct na productie ingevroren en wordt ook diepgevroren bij jou geleverd. Onze verpakking is duurzaam, want deze is volledig recyclebaar. Het papier en karton kan mee met het oud-papier en de inhoud van de gelpacks is 100% biologisch, dat kun je weggieten via de gootsteen. Makkelijk toch? En wel zo goed voor het milieu. Wil je meer weten over onze duurzame manier van werken? Lees dan hier verder.

5. Gaat er toch iets mis, dan lossen we het snel op!

Als liefhebbers kiezen we voor vlees van uitmuntende kwaliteit en daar mag je dan ook op vertrouwen. Het is en blijft een natuurproduct, en wij zijn niet perfect, dus er kan soms toch echt weleens iets misgaan. Maar we zorgen altijd voor een snelle en passende oplossing! Bel ons even of stuur een e-mail, dan kunnen we je meteen helpen.

6. We zijn prima bereikbaar

Op onze website kun je veelgestelde vragen en antwoorden vinden. Tijdens kantooruren kun je ons altijd bellen op 0172-577147 met bijvoorbeeld vragen over de producten, je bestelling of onze garanties. We zijn ook blij met ieder speciaal verzoek, dus laat het ons vooral weten. Mailen kan ook, via service@beefensteak.nl en we zijn bereikbaar via onze social media kanalen.