•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 70,-
 •  
  Chat live met ons.

De garantie van Beef&Steak

De 100% garantie van Beef&Steak

1. Je bestelling wordt op tijd geleverd.

Als je kiest voor een afleverdag wil je ook dat het pakket op die dag wordt geleverd. Kies voor Foodnetwerk en u kunt er vanuit gaan dat uw pakket ook die dag echt wordt geleverd. Er zijn helaas altijd omstandigheden die je niet in de handt hebt, bijvoorbeeld een ongeval of een lekke band. Wij leveren gemiddeld ruim 98% van alle pakketten op het moment wat u heeft gekozen.

2. Je bestelling komt in diepvriesconditie aan.

Het vlees kan in de vriezer worden bewaard. Deze garantie geldt als je kiest voor Foodnetwerk. PostNL levering heeft geen diepvriesgarantie.

3. Het vlees is van uitstekende kwaliteit.

We garanderen dat al ons vlees van uitstekende kwaliteit is. Als er een reden is om aan te nemen dat het niet het geval is geweest geldt de regel: niet goed = geld terug.

Beef&Steak doet er alles aan om te bieden wat jij als klant verwacht. Eenvoudig bestellen en betalen, duidelijke aflevering en alle producten direct uit eigen voorraad. Als liefhebbers kiezen we voor vlees van een uitmuntende kwaliteit en daar mag je dan ook op vertrouwen. Heb je een vraag over onze garanties? Bel ons gerust op 0172-577147.