De (h)eerlijke Gildehoen kip
Kip die smaakt zoals het vroeger was, dat is waar we bij Beef&Steak voor kiezen met de Gildehoen kip. Kip hoort normaal te groeien en niet te 'ploffen'.
Gelukkig gaan veel consumenten beseffen dat dit niet de juiste gang van zaken hoort te zijn. De Gildehoen wordt gelukkig niet geploft; deze kip krijgt de ruimte en kan genieten van beter voer. Zodoende is deze specifieke vleessoort een kipfilet die niet een glas water loslaat bij het bakken en ook nog eens smaakvol is. En ben je bekend met een kippendij? Deze is heerlijk en waarschijnlijk het lekkerste stukje van de kip. Met de kippenvleugels van de Gildehoen maak je de lekkerste chicken wings.
Onze Gildehoen kip heeft de ruimte!
Kip is een zeer populaire vleessoort in ons land. Zo populair dat pluimveehouders vaak werken met de zogenaamde 'plofkip'. Het is een gekweekt ras dat zo snel groeit dat het bijna niet meer op de eigen poten kan staan. Onze Gildehoen is van een ander ras, namelijk het Hubbard ras, en groeit veel minder snel. Een veel natuurlijkere kip dus, die ook nog eens veel meer ruimte krijgt in de stal. Daarnaast bestaat er ook nog bepaalde soorten kip met antibiotica. Bij de 'plofkip' zit het standaard in het voer. Preventief heet dat. De Gildehoen en de Label Rouge kip krijgen zulk voer zeker niet. De Gildehoen is gegarandeerd vrij van antibiotica!
Meer weten over de Gildehoen?
Geniet daarom van echte smaak en kies voor een 'echte' kip. Heb je vragen over de Gildehoen of ander vlees van Beef&Steak? Neem dan contact met ons op via (0172) 577 147.