Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Kalkoen kopen

Kalkoen kopen

Uw kalkoen online kopen

De lekkerste kalkoen kopen doet u door deze te bestellen bij Beef&Steak. Met een Franse Ronsard kalkoen maakt u van iedere gelegenheid iets speciaals. U kunt kiezen uit een kalkoenfilet of lekkere kalkoenworstjes, maar u kunt ook een hele kalkoen kopen waar u met de hele familie van kunt eten. En het is nog gezond ook, want kalkoen bevat niet alleen veel eiwitten die als bouwstof dienen voor het lichaam, het is zelfs nog magerder dan kipfilet. Kijk nu snel op onze website voor de hoeveelheid die u nodig heeft voor uw gezelschap en neem contact op als u hier nog vragen over heeft.

Een kalkoen in verschillende formaten kopen voor op de barbecue

Er zijn steeds meer mensen die een hele kalkoen kopen voor op de barbecue. Ideaal voor slow cooking. Een grote kalkoen kan prima bereid worden op de barbecue en dat levert een unieke smaakbeleving op. Bij Beef&Steak kunt u een kalkoen kopen met een gewicht van:

3750 gram; 4000 gram; 4250 gram; 4500 gram; 5000 gram; 5250 gram; 5500 gram.

Voor een goede barbecue moet u rekenen op ongeveer 400 tot 600 gram per persoon.

Het bestellen en kopen van de kalkoen is erg eenvoudig

Beef&Steak wil het u zo gemakkelijk mogelijk maken tijdens het bestellen van de kalkoen. Of u nu een hele of slechts stukken besteld, wij zorgen er altijd voor dat u het vlees snel en vers in huis heeft. Als u ervoor kiest om de kalkoen voor 16.15 uur te bestellen, dan wordt deze morgen al geleverd!

Wij voorzien u graag van deskundig advies

Als u niet zeker weet wat voor kalkoen u moet bestellen voor een aanstaande barbecue of luxe diner, dan helpen wij u van Beef&Steak graag verder. Ook als u andere vragen heeft over onze producten of als u nog lekkere recepten zoekt, staan wij voor u klaar. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer (0172) 577 147.

Bekijk ook
Kip kopen | Kipfilet kopen

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
kalkoenpoot
Gevogelte
ca. 1500 gram
€ 17,99
Hele Kalkoen
Gevogelte
ca. 2750 gram
€ 42,95
Kelly Bronze Kerst Kalkoen
Gevogelte
ca. 5000 gram
€ 100,00
per pagina