Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Uw kip kopen bij de online slager

Uw kip kopen bij de online slager

Het bewustzijn van mensen omtrent dierenwelzijn is al een tijdje aan het groeien en men let hier dan ook op wanneer ze kip kopen. Na de gruwelijke verhalen over de behandeling van en medicatiegebruik bij de plofkip, is voor veel mensen de maat vol. Bij Beef&Steak zijn wij het daar helemaal mee eens. Daarom kunt u bij ons kip online bestellen die is voorzien van het keurmerk Label Rouge. Dit Franse keurmerk wordt toegekend aan kippen van bedrijven die aan de Europese regels voldoen voor scharrelkippen met eigen uitloop. Het gevolg daarvan is dat u bij Beef&Steak heerlijk malse kip kunt kopen met een veel intensere smaak dan de standaard plofkip.

Kip kopen met oog op het welzijn van de dieren

De kip die u bij Beef&Steak online kunt bestellen heeft veel meer beweging gehad dan de meeste doorsnee supermarktkippen. Daardoor kunnen de spieren zich ontwikkelen en dat proeft u! Label Rouge houdt ook in dat het voer van de kippen voor minimaal 75% uit granen moet bestaan. Daarnaast houdt het in dat er alleen kippen van een langzaam groeiend ras worden gehouden. Al deze voorschriften hebben een positieve uitwerking op de smaak en de structuur van het kippenvlees. Laat u ook overtuigen van de superieure kwaliteit door de heerlijke Label Rouge kip te kopen bij Beef&Steak.

Hulp nodig bij het online kopen van kip?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het online bestellen van kip bij Beef&Steak. Of wellicht wilt u gewoon wat meer informatie over het vlees en waar het vandaan komt. Bewust met eten omgaan is iets dat wij bij Beef&Steak immers alleen maar toejuichen. Voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen kunt u ons dan ook bellen op telefoonnummer (0172) 577 147.

Kalkoen kopen | Kipfilet kopen

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Hele Gildehoen Kip
Gildehoen
€ 12,95
kipfilet-gildehoen
Gildehoen
ca. 350 gram
€ 7,79
kipsaté-dijvlees-gildehoen
Gildehoen
ca. 200 gram
€ 4,99
kip-shoarma
Gevogelte
ca. 250 gram
€ 5,29
kippenvleugels gildehoen
Gildehoen
ca. 500 gram
€ 4,99
kipfilet-gildehoen
Wellfoort Farms
ca. 350 gram
€ 6,29
Hele Gildehoen Kip
Wellfoort Farms
€ 10,95
per pagina