•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Kip kopen

Kip kopen

Het bewustzijn van mensen omtrent dierenwelzijn is al een tijdje aan het groeien en men let hier dan ook op wanneer ze kip gaan kopen. Na de vele, soms gruwelijke verhalen over de behandeling van de plofkip en de hoeveelheid medicatie die aan het voer wordt toegediend, is voor veel mensen de maat vol. Bij Beef&Steak zijn wij het daar helemaal mee eens en daarom kunt u bij ons kip online bestellen die is voorzien van het keurmerk Label Rouge. Dit Franse keurmerk wordt toegekend aan kippen van bedrijven die aan de Europese regels voldoen voor scharrelkippen met eigen uitloop. Het gevolg daarvan is dat u bij Beef&Steak heerlijk malse kip kunt kopen met een veel intensere smaak dan de standaard plofkip.

Kip kopen met oog op het welzijn van de dieren

De kip die u bij Beef&Steak online kunt bestellen heeft veel meer beweging gehad dan de meeste doorsnee supermarktkippen. Daardoor kunnen de spieren zich ontwikkelen en dat proeft u! het Label Rouge houdt ook in dat het voer van de kippen voor minimaal 75% uit granen moet bestaan en dat er alleen kippen van een langzaam groeiend ras worden gehouden. Al deze voorschriften hebben een positieve uitwerking op de smaak en de structuur van het kippenvlees. Laat u ook overtuigen van de superieure kwaliteit door Label Rouge kip te kopen bij Beef&Steak.

Hulp nodig bij het online bestellen van kip? Neem contact op

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het online bestellen van kip bij Beef&Steak. Of wellicht wilt u gewoon wat meer informatie over het vlees en waar het vandaan komt. Bewust met eten omgaan is iets dat wij bij Beef&Steak immers alleen maar toejuichen. Voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen kunt u ons dan ook bellen op telefoonnummer (0172) 577 147.

Bekijk ook
Kalkoen kopen | Kipfilet kopen
Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.