Hammetje
Artikelnummer: 1136Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Prachtige ijsbeen ham
- Heerlijke Hollandse jambonneau
- Heerlijk zacht van binnen
- Zeer verfijnde marmering
Wil je een heerlijke Hollandse jambonneau op tafel zetten? Ga dan voor het Hammetje!
PORCK HOCK
Heerlijke Hollandse Jambonneau van het varken. Jambonneau, ook wel Porck Hock genoemd, is perfect om te bereiden in de oven, maar bereiden op BBQ is toch wel het lekkerst. De ham is heerlijk zacht van binnen en heeft een zeer verfijnde marmering. Deze marmering zorgt voor een absolute smaaksensatie. De jamboneau weegt ca. tussen de 1250- en 1750 gram, perfect voor als je gasten krijgt.
WELZIJN HOLLANDSE VARKENS
Beef&Steak vindt dierenwelzijn erg belangrijk. Uiteraard vanwege de kwaliteit van leven voor het varken, maar ook vanwege de smaak van het vlees. Dieren die weinig stress hebben ervaren produceren beter vlees. Hollandse varkens kunnen heerlijk bewegen en leven op een fijnere ondergrond dan veel andere varkens. Hierdoor ervaren zij bijna geen stress. Dat proef je terug in het vlees van BEEF&STEAK.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijk Hammetje kopen. Ga voor deze heerlijke jambonneau en geniet van deze prachtige ijsbeen ham.
De mannen van Fire&Food hebben een heerlijk recept met dit mooie stukje varkensvlees. Bekijk het filmpje hier:
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Geen rijping |
Soort | Varkensvlees |
SKU | 1136 |
Na 48 uur in de pekel
3.5 liter water
200 gram zout
100 gram bruine suiker
5 kruidnagels
5 jeneverbessen
2 rode uien gesnipperd
5 teentjes knoflook
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel majoraan
Indirect op de Weber BBQ voor 3 uur tot een kern temperatuur van 80 graden celcius
Daarna op direct vuur het zwoerd knapperig gemaakt!
10 minuten laten rusten en aangesneden!
Heerlijk zacht vlees!