- Beschrijving
-
Heerlijke Hollandse Jambonneau van het varken. Jamboneau, ook wel Porck Hock genoemd, is perfect om te bereiden in de oven, maar bereiden op BBQ is toch wel het lekkerst. De ham is heerlijk zacht van binnen en heeft een zeer verfijnde marmering. Deze marmering zorgt voor een absolute smaaksensatie. De jamboneau weegt ca. tussen de 1250- en 1750 gram, perfect voor als u gasten krijgt!
Beef&Steak vindt dierenwelzijn erg belangrijk. Uiteraard vanwege de kwaliteit van leven voor het varken, maar ook vanwege de smaak van het vlees. Dieren die weinig stress hebben ervaren produceren beter vlees. Hollandse varkens kunnen heerlijk bewegen en leven op een fijnere ondergrond dan veel andere varkens. Hierdoor ervaren zij bijna geen stress. Dat proeft u terug in het vlees van Beef&Steak.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!De mannen van Fire&Food hebben een heerlijk recept met dit mooie stukje varkensvlees. Bekijk het filmpje hier:
- Recepten
-
-
Schweinshaxen
Een prachtige ijsbeen ham of hammetje met zwoerd. De enige echte basis voor het recept 'Schweinshaxen'. -
Wroetvarken hammetje met krokante korst
Low&Slow roasted hammetjes, oftewel eisbein, van het Wroetvarken. Een stukje ondergewaardeerd vlees.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Heerlijk zacht vlees!
-
Top stukje vlees voor op de BBQ
Na 48 uur in de pekel
3.5 liter water
200 gram zout
100 gram bruine suiker
5 kruidnagels
5 jeneverbessen
2 rode uien gesnipperd
5 teentjes knoflook
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel majoraan
Indirect op de Weber BBQ voor 3 uur tot een kern temperatuur van 80 graden celcius
Daarna op direct vuur het zwoerd knapperig gemaakt!
10 minuten laten rusten en aangesneden!
Heerlijk zacht vlees!product
Schrijf uw eigen review