•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Houtskool kopen bij de BBQ expert

Houtskool kopen doet u natuurlijk bij een expert. Bij Beef&Steak weten wij precies hoe u uw barbecue het beste kunt ontbranden. Er zijn verschillende manieren mogelijk, met verschillende resultaten. Bij ons kunt u onder anderen houtskool, briketten en slow wood kopen om een succesvolle barbecue te garanderen. Dit doet u gemakkelijk in onze online winkel, waar u terecht kunt voor alles voor op en rondom de barbecue.

Houtskool kunt u het beste bij ons kopen

U zult u misschien afvragen waarom u houtskool het beste bij ons kunt kopen. Met de jarenlange ervaring rondom barbecueën, weten wij precies wat u nodig heeft voor het gewenste resultaat. Wanneer u houtskool wilt kopen, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Kiest u voor de Braai Acacia houtskool (4KG) die perfect is voor het grillen van uw steaks? Is de Black Ranch houtskool (15KG) meer naar wens? Of is de Pitmaster houtskool (15KG) speciaal voor de keramische BBQ het juiste product voor u?

Houtskool kopen en laten bezorgen

Wanneer u bij Beef&Steak bestelt, bezorgen wij elke bestelling van boven de € 60,- gratis. Heeft u vragen over de verschillende soorten houtkool die u bij ons kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door gebruik te maken van de online chatfunctie of door te bellen naar (0172) 577 147.

Bekijk ook:

Jalapeno worst | Lamskotelet | Kwaliteitsvolle porchetta

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.