Livar Speklapjes
Artikelnummer: 6222Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Doorregen Speklapjes
Speklapjes worden gesneden van de buik, zonder been en zonder zwoerd. De buik wordt uitgebeend, opgerold en het mooie vlees met een goede vetverhouding wordt in prachtige lapjes geportioneerd.
Deze lapjes zijn ideaal om te marineren of te kruiden naar eigen smaak en passen goed bij de doordeweekse maaltijd.
Het vlees is vetter dan het procureurlapje, echter wel smaakvoller. Deze lapjes worden speciaal voor ons door LIVAR zelf gesneden op gewicht en verpakt.
LIVAR varkens uit Limburg
Al jaren werken wij heel graag met dit prachtige vlees van eigen bodem. Door de jaren heen is het vlees alleen maar beter van kwaliteit geworden.
Door de enorme passie waarmee gewerkt wordt met dit topvarken, staat dit varkensvlees als een huis. Eerlijk, duurzaam en lekker. Wij zijn trots dat wij hiermee mogen werken.
Hoe bereid ik een speklapje?
Het vlees van het LIVAR varken kun je prima naturel eten, het heeft veel smaak van zichzelf. Ook kun je dit marineren of kruiden naar eigen smaak.
Grill het speklapje aan beide kanten op hoog vuur, goudbruin tot een kerntemperatuur van 70 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten en eet smakelijk!
LIVAR varkensvlees bestellen bij Beef&Steak
Wil je meer weten over het Livar varkensvlees dat wij verkopen? Of heb je nog vragen over onze service? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt bellen naar 0172-577147; Je kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Voeding | Graangevoerd |
Soort | Livar Varkensvlees |
voedingswaarde | energie: 384kcal, vet: 36,5g, koolhydraten: 0,1g, eiwitten: 15,0g |
SKU | 6222 |