•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Onglet vlees

Onglet vlees, ook wel bekend als longhaas, is een voordelige delicatesse. Dit heerlijke stuk vlees vindt u achter de long van een rund en heeft een zeer specifieke smaak. Het vlees is afkomstig van een gebied rond de longen van het rund en doordat deze continu in beweging zijn, is het vlees ontzettend mals en zacht van smaak.

Onglet vlees: de voordelige delicatesse

Wilt u uw gasten een bijzonder stuk vlees voorschotelen, maar tegelijkertijd voordelig uit zijn? Het onglet vlees is dan een uitstekende keuze. Het vlees heeft een uitmuntende smaak, maar doordat dit stuk vlees nog relatief onbekend is, biedt Beef&Steak het aan tegen de scherpste prijs. U heeft bij ons de keuze uit de Aberdeen Angus onglet of uit de Wagyu onglet.

Bestellen doet u eenvoudig online!

Het bestellen van het onglet vlees is bij Beef&Steak erg eenvoudig. U kiest uw favoriet, voegt deze toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en betaalt veilig met een van de vele betaalmethodes. Wij gaan daarna direct voor u aan de slag om uw bestelling op de door u gewenste dag te leveren. Wilt u dat we de bestelling morgen leveren? Geen probleem. Als u bestelt voor 16:00 uur, kunt u morgen al genieten van het heerlijke onglet vlees. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.