Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Onglet vlees

Onglet vlees

Onglet vlees is een voordelige delicatesse. Dit heerlijke stuk vlees is afkomstig uit het gebied rond de longen van het rund en staat ook wel bekend als longhaas. Doordat de longen continu in beweging zijn, is het vlees ontzettend mals en heeft het een zachte en unieke smaak. Als online slager heeft Beef&Steak de nadruk liggen op vlees voor de échte vleesliefhebber. Hier vindt u dan ook zonder twijfel onglet vlees van de beste kwaliteit.

Onglet vlees van de best mogelijke kwaliteit

Wilt u uw gasten een bijzonder stuk vlees voorschotelen, maar tegelijkertijd voordelig uit zijn? Het onglet vlees is dan een uitstekende keuze. Het vlees heeft een uitmuntende smaak en wij bieden het aan tegen een scherpe prijs. Dit stuk vlees is nog relatief onbekend, wat eigenlijk jammer is. Want dit wordt gezien als een heuse delicatesse. Als vleesliefhebber moet u dit dan ook eens geproefd hebben. U heeft bij ons de keuze uit de Aberdeen Angus onglet, de Wagyu onglet of de USA grain-fed onglet.

Onglet vlees bestellen doet u eenvoudig online

Het bestellen van het onglet vlees is bij Beef&Steak erg eenvoudig. U kiest uw favoriet, voegt deze toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en betaalt veilig met een van de vele betaalmethodes. Wij gaan daarna direct voor u aan de slag om uw bestelling op de door u gewenste dag te leveren. Wilt u dat we de bestelling morgen leveren? Geen probleem. Als u bestelt voor 16.15 uur, kunt u morgen al genieten van het heerlijke onglet vlees. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via (0172) 577 147 of maak gebruik van onze chatfunctie op de website.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
ierse-longhaas
Iers Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 34,19
Ierse-longhaas-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 10,95
per pagina