Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Online slager

Beef&Steak is de online slager waar allerlei soorten vlees in een eenvoudig overzicht aangeboden worden. Met een simpele druk op de knop verplaatst u de gewenste producten naar het winkelwagentje en daarna kunt u veilig afrekenen. En als u voor 11.00 uur een bestelling plaatst, heeft u het vlees al dezelfde avond al in huis! Wij leveren op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Gemak dient de mens

Beef&Steak is een Bourgondische online slager. Het begon ooit allemaal in een restaurant in Zuid-Afrika, waar het vlees zo fantastische smaakte dat Matthijs van der Pijl zich afvroeg waarom al dat heerlijke, Bourgondische vlees niet op een eenvoudige wijze in Nederland aangeboden werd. Beef&Steak, uw online slager, is zo geboren. En we hebben al vele klanten blij kunnen maken. Wilt u meer weten over ons en onze klanten? Leest u dan even verder op deze pagina. Maar natuurlijk willen wij u ook graag even wijzen op toppers uit ons assortiment, zoals het vlees van de Angus en heerlijke Picanha. Eigenlijk is al het rund en barbecuevlees aan te raden! Welk vlees u uiteindelijk ook kiest, met vlees van Beef&Steak is het altijd smullen geblazen!

Contact

Wilt u meer weten over Beef&Steak, dé online slager, of over onze producten en diensten? Wij helpen u graag. Voor meer informatie belt u naar het nummer 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@beefensteak.nl of ons contactformulier invullen.

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment.

 

Spareribs                               Steaks                                 vlees voor Kerst                         Rundvlees