Pulled Pork Kit
Artikelnummer: 3073Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzenden in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.248 beoordelingen
PULLED PORK KIT
- Stel je eigen Pulled Pork Kit samen
- Met het smaakvolle varkensvlees van Heyde Hoeve
- Nu met 10% op alle bijbehorende ingrediënten
Wil je je eigen Pulled Pork pakket samenstellen? Ga dan voor de Pulled Pork Kit!
ZELF PULLED PORK MAKEN
Met behulp van de ingredienten van deze deal, maak je zelf de lekkerste Pulled Pork. Voor een zoete variant kies je de Dust2Dust rub en een Sweet BBQ saus. Voor een pittige variant kies je KC Butt Spice en bijvoorbeeld Cowtown Night of the Living BBQ saus.Wil je er lekkere broodjes van maken kies je één van onze heerlijke Burger Buns. En als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken gebruik je de Meat Claws om het vlees uit elkaar te trekken. Bestel deze deal nu met 10% korting* op alle ingredienten!
Bij BEEF&STEAK kun je je eigen Pulled Pork Kit kopen. Ga voor dit handige en voordelige pakket en maak je eigen Pulled Pork.
Ingredienten
Ingrediënten:
1 halve Boston Butt (2,5-3,5 kilo)
rub naar eigen smaak
zeezout
Voor de mopsaus
4 dl appelsap
1 dl ketchup
1 el bruine basterdsuiker
50 gram chilisaus
1 el rub naar eigen smaak
zout
Voor de coleslaw (voor 4 personen)
100 gr witte kool, gesneden
100 gr wortel, julienne
50 gr rode kool, gesneden
1 bosje peterselie
1 tl Dijon mosterd
30 gr griekse kwark
30 gr crème fraiche
1 el balsamico azijn
zeezout
gemalen zwarte peper
Voor de baked beans (voor 4 personen)
500 gram zwarte bonen
Plowboys Baked Beans (kant en klaar)
Bereiding
Pulled pork
Richt de BBQ in om indirect te roken op 110-120 C°
Laat de varkensschouder een uur op kamertemperatuur komen, dep deze droog en smeer hem daarna in met rub voor pulled pork of rub naar eigen smaak. Voeg eventueel extra zeezout toe.
Plaats de varkensschouder op de bbq met een lekbak onder het rooster. Mop de varkensschouder elk uur met een mengsel van: appelsap, ketchup, bruine basterdsuiker & zeezout. Pak na ongeveer 4-5 uur de varkensschouder in in butcher papier of aluminiumfolie en gaar nu door tot een kern van 88-92 C°. Wanneer de temperatuur bereikt is laat de schouder nog minimaal een uur rusten van de bbq af.
Trek daarna het vlees uit elkaar met twee vorken of meat claws
Coleslaw
Meng de witte kool, rode kool & de wortel julienne met wat zeezout. Laat dit een half uur staan. Knijp daarna het mengsel goed uit met je handen of doe het mengsel in een schone theedoek en knijp dan het vocht eruit.
Maak de dressing door de mosterd, kwark, creme fraiche, balsamico azijn, zeezout & peper door elkaar te mengen
Hak de peterselie mooi fijn. Gebruik de helft daarvoor door de dressing en strooi de andere helft over de belegde broodjes.
Baked Beans
Laat de bonen uitlekken. Verwarm vervolgens in een pannetje de bonen met de saus. Niet laten koken en warm houden!
Rooster eventueel wat hamburger broodjes in een droge pan of op de grill, smeer in met de baked beans en beleg met de coleslaw, pulled pork & de gehakte peterselie.
Eet smakelijk!
Herkomst | Nederland |
---|---|
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet van toepassing |
Manier van afmesten | Niet van toepassing |
Soort | Varkensvlees |
SKU | 3073 |