•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Vleespakket bestellen

Vleespakket bestellen

Een vleespakket bestellen is ideaal wanneer u eens iets anders wilt proberen. Bij Beef&Steak hebben wij voor iedere gading een vleespakket samengesteld dat u in onze online slagerij kunt kopen. Het bestellen van een vleesschotel kunt u ook nog eens zeer voordelig doen dankzij de aantrekkelijke kortingen die wij op deze pakketten aanbieden. Kijkt u dan ook eens op onze website rond voor een lekker vleespakket en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze uiterst behulpzame klantenservice.

Een vleespakket bestellen of cadeau geven

U kunt een vleespakket kopen voor uzelf, maar het is ook erg leuk om er een cadeau te doen aan de vleesliefhebbers in uw vriendenkring. Bij Beef&Steak kunt u dan of een vleesschotel bestellen, of een cadeaubon kopen die ingewisseld kan worden bij een bestelling. Wanneer het barbecueseizoen weer voor de deur staat kunt u kiezen uit een originele beer can chicken kit, een luxe BBQ spiezenpakket of een BBQ pakket Texas Taste met het beste vlees dat de USA te bieden heeft. En in de donkere maanden kunt u een vleespakket bestellen zoals het Dutch oven pakket of u kunt er een echt eetfestijn van maken met de vleesschotel ‘entrecote around the world’.

Neem contact op voor advies bij het bestellen van een vleespakket

Met ons uitgebreide aanbod kunnen wij ons voorstellen dat u graag wat hulp zou willen bij het uitkiezen van een vleesschotel, zeker als het om een cadeautje gaat. En dat is wat wij graag doen bij Beef&Steak, mensen adviseren over de bijzondere stukken vlees die we verkopen. Voor advies en meer informatie kunt u ons dan ook bereiken op telefoonnummer (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.