Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Vleespakket bestellen

Vleespakket bestellen

Een vleespakket bestellen bij de kenner

Een vleespakket bestellen is ideaal wanneer u eens iets anders wilt proberen. Bij Beef&Steak hebben wij voor iedere gelegenheid een vleespakket samengesteld dat u in onze online slagerij kunt kopen. Daarnaast vallen de vleesschotels die u bij ons kunt bestellen vaak onder de aanbiedingen op onze website. Hierdoor kunt u kwaliteit bestellen tegen een aangename prijs. En zeg nou zelf: wie wilt dat nu niet?

Een vleespakket bestellen of cadeau geven

U kunt een vleespakket kopen voor uzelf, maar het is ook erg leuk om er een cadeau te doen aan de vleesliefhebbers in uw vriendenkring. Bij Beef&Steak kunt u dan of een vleesschotel bestellen, of een cadeaubon kopen die ingewisseld kan worden bij een bestelling. Wanneer het barbecueseizoen weer voor de deur staat is er veel te kiezen. U kunt kiezen uit een originele beer can chicken kit of een luxe BBQ spiezenpakket. Of kiest u liever voor een een BBQ pakket “Texas taste” met het beste vlees dat de USA te bieden heeft? En in de donkere maanden kunt u een vleespakket bestellen zoals het Dutch oven pakket. Of u kunt er een echt eetfestijn van maken met de vleesschotel ‘entrecote around the world’.

Neem contact op voor advies bij het bestellen van een vleespakket

Met ons uitgebreide aanbod kunnen wij ons voorstellen dat u graag wat hulp zou willen bij het uitkiezen van een vleesschotel. Zeker wanneer het om een cadeautje gaat! Daarom voorzien wij u graag van gedegen advies op maat over de bijzondere stukken vlees die we verkopen. Voor meer informatie kunt u ons dan ook bereiken door te bellen naar (0172) 577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
pastrami-kit

luxe-borrelplank

beef-burger-taster

lomo-al-trapo-kit

koude-gerookte-zalm-kit

tomahawk-around-the-world

holy-trinity-of-bbq-pakket

t-bone-monsterdeal

livar-weekpakket

gourmetschaal

spareribs-sixpack

burgers-around-the-world

Grand Prix Pakket

Doordeweeks Pakket

Rollade-pakket

Kabeljauwfilet

bavette-rollade-kit

tournedos-rossini-kit

Wagyu Probeerpakket

vergeten-vlees-pakket

probeerpakket

per pagina