Pork Belly Burnt Ends Pakket
Artikelnummer: 3023Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzenden in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.248 beoordelingen
Zorg dat de temperatuur van de barbecue/smoker tussen 110°C en 130°C staat voor indirect bereiden
Voeg 2 a 3 kersen chunks toe voor de rooksmaak
Haal het buikspek uit de verpakking en snij deze in blokjes
Kruid deze met de rub
Doe de blokjes in een ovenvaste schaal of op een verhoging en plaats deze op de barbecue/smoker
Rook het geheel zo’n 2 tot 2½ uur
Neem een aluminium pan en voeg de gerookte blokjes buikspek toe
Voeg de bruine suiker en de honing toe
De plakjes boter hier en daar tussen de blokjes stoppen
Bedek de pan met aluminiumfolie en zet deze terug op de barbecue /smoker en laat het nog een uur tot 1½uur garen totdat het lekker mals is.
Giet het vocht uit de pan in een schaaltje en voeg de sauce , appelsap en gelei toe
Meng het geheel en laat nog circa 5-10 minuten doorgaren
Herkomst | Nederland |
---|---|
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet van toepassing |
Manier van afmesten | Niet van toepassing |
Soort | Varkensvlees |
SKU | 3023 |