•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 70,-
  •  
    Chat live met ons.
10%

Pulled Pork Kit

Zelf Pulled Pork maken is niet zo moeilijk. Met de juiste ingredienten en een beetje hulp van ons gaat dit helemaal goed komen. Stel je eigen pakket samen en volg onze instructies, dan kan het niet meer fout gaan. Wij gebruiken bij voorkeur het smaakvolle varkensvlees van Heyde Hoeve.

Voor een zoete variant kies je de Dust2Dust rub en de Smokey Sweet BBQ saus

Voor een pittige variant kies je KC Butt Spice en de Cowtown Night of the Living BBQ saus

Wil je er lekkere broodjes van maken kies je één van onze heerlijke Burger Buns. En als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken gebruik je de Meat Claws om het vlees uit elkaar te trekken. Bestel deze deal nu met 10% korting* op alle ingredienten!

*deze wordt direct verrekend

Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Heyde Hoeve Boston Butt-ca. 2500 gram   +€ 37,76
Dust 2 Dust Rub   +€ 8,96

* Verplichte velden

€ 0,00

Normale prijs: € 0,00

Incl. BTW
- +

Van: € 56,58

Tot: € 62,87

€ 0,00

Normale prijs: € 0,00

Incl. BTW
Artikelnummer: 3073

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kies zelf je leverdag
Bestel nog €70 voor gratis verzending
Beschrijving
Met behulp van de ingredienten van deze deal, maak je zelf de lekkerste Pulled Pork
Bereiding

Ingredienten

Ingrediënten:
1 halve Boston Butt (2,5-3,5 kilo)
rub naar eigen smaak
zeezout

Voor de mopsaus
4 dl appelsap
1 dl ketchup
1 el bruine basterdsuiker
50 gram chilisaus
1 el rub naar eigen smaak
zout


Voor de coleslaw (voor 4 personen)
100 gr witte kool, gesneden
100 gr wortel, julienne
50 gr rode kool, gesneden
1 bosje peterselie
1 tl Dijon mosterd
30 gr griekse kwark
30 gr crème fraiche
1 el balsamico azijn
zeezout
gemalen zwarte peper

Voor de baked beans (voor 4 personen)
500 gram zwarte bonen
Plowboys Baked Beans (kant en klaar)

Of je maakt het helemaal zelf volgens het recept van NOSKOS

Bereiding

Pulled pork
Richt de BBQ in om indirect te roken op 110-120 C°
Laat de varkensschouder een uur op kamertemperatuur komen, dep deze droog en smeer hem daarna in met rub voor pulled pork of rub naar eigen smaak. Voeg eventueel extra zeezout toe.
Plaats de varkensschouder op de bbq met een lekbak onder het rooster. Mop de varkensschouder elk uur met een mengsel van: appelsap, ketchup, bruine basterdsuiker & zeezout. Pak na ongeveer 4-5 uur de varkensschouder in in butcher papier of aluminiumfolie en gaar nu door tot een kern van 88-92 C°. Wanneer de temperatuur bereikt is laat de schouder nog minimaal een uur rusten van de bbq af.
Trek daarna het vlees uit elkaar met twee vorken of meat claws


Coleslaw
Meng de witte kool, rode kool  & de wortel julienne met wat zeezout. Laat dit een half uur staan. Knijp daarna het mengsel goed uit met je handen of doe het mengsel in een schone theedoek en knijp dan het vocht eruit.
Maak de dressing door de mosterd, kwark, creme fraiche, balsamico azijn, zeezout & peper door elkaar te mengen
Hak de peterselie mooi fijn. Gebruik de helft daarvoor door de dressing en strooi de andere helft over de belegde broodjes.

Baked Beans
Laat de bonen uitlekken. Verwarm vervolgens in een pannetje de bonen met de saus. Niet laten koken en warm houden!


Rooster eventueel wat hamburger broodjes in een droge pan of op de grill, smeer in met de baked beans en beleg met de coleslaw, pulled pork & de gehakte peterselie.

Eet smakelijk!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie Nee
Allergie zie ingrediënten
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet van toepassing
Manier van afmesten Niet van toepassing
Gewicht Nee
voedingswaarde Nee
Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.