Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Qniversity Workshop

Artikelnummer: 9905
5,0

Niet op voorraad





Een uitgebreide workshop over BBQ low&slow style.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Qniversity Workshop

Een uitgebreide workshop over BBQ low&slow style, voor de barbecuër die een stap verder wil. Onder leiding van een echte wedstrijdbarbecuër leren de deelnemers de kneepjes van het low&slow barbecueën. Het aanvangstijdstip staat vermeld bij de productomschrijving. Twee consumpties zijn inbegrepen, maximaal 18 deelnemers.

- Workshop voor gevorderden

- Smoking, low en slow

- Alle technieken komen aan bod

- Demonstratie en techniekdetails

- Demonstratie bereiden Boston Butt, Brisket, baby back ribs, kip

- Demonstratie rubbing, basting, marineren, injecteren

Het programma is als volgt:

Introductie low&slow barbecue:

Inleiding vlees op de smoker

Welke smoker of BBQ

Welke kolen of briketten Welke temperaturen

Rook, snippers, wel of niet

Hoe werk je indirect

Controle over temperaturen

Kerntemperatuurverloop

Voorbereiding van de pit Wat zet je klaar

Sessie met een Boston Butt, Brisket, spareribs en kippedijen

Presentatie Eten

Vragenuurtje met de Pitmaster

Einde

De locatie is Westkanaalweg 68 in Ter Aar, inschrijven kan door de workshop als product aan te schaffen.

* Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop.

Meer Informatie
SKU 9905
Reviews
Johnny Thiebou
May 2019
Top dag elke cent waard
Gisteren een workshop low en slow gedaan,onder leiding van pitmaster Fernando Wokke.
Super vriendelijke man.
Ik heb genoten van zijn manier van uitleggen, vol passie geen droge informatie maar echt vol enthousiasme geluisterd naar zijn tips die hij ons te vertellen had.
Je kon merken dat hij heel ervaren was en al heel wat kilometers op zijn naam had staan.
Heerlijke stukken vlees geproefd onder andere pulled pork, briskit wagyu burgers beer and chicken. En als klap op de vuurpijl , mochten we allemaal heerlijke Spare ribs klaar maken waarbij je zelf de ribs moest ontvliezen en daarna mocht insmeren met een rub naar keuze. Wij hebben echt genoten veel geleerd en opgestoken.
Ik zeg aanrader ook voor gevorderden
Nogmaals Fernando Wokke je was een genot om naar te luisteren, de passie voor de bbq straalde je uit en bracht je op iedereen over. Chapeau ????????
D. Dezanet
October 2017
Qniversity Review
The workshop was a lot of fun and I look forward to try out what I learned with you guys!

Michiel Koren
June 2015
Michiel Koren
Gisteren een fantastische Qniversity workshop beleefd met Harry Havinga van BBQguru.nl. Ontzettend leerzaam en finger licking good. Als je van low & slow barbecue houdt: Ga dit doen! Hou je (nog) niet van low & slow? Dan zeker! Harry onwijs bedankt!
Eric
November 2013
Eric
Wow! what a great workshop we had on the 2nd of November 2013 from Peter Bootsma at beef&steak location Ter Aar. It was a real joy having a professional pitmaster sharing his slow cooking experiences in an enthusiastic way. The workshop took place in a relaxed atmosphere and we've practiced several preparation techniques. There was plenty of time grabbing the pitmasters mind and consulting him for advise. After completing this workshop I'm feeling ready for the next level of BBQ's @home.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Qniversity Workshop
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.