Qniversity Workshop
Artikelnummer: 9905Niet op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Qniversity Workshop
Een uitgebreide workshop over BBQ low&slow style, voor de barbecuër die een stap verder wil. Onder leiding van een echte wedstrijdbarbecuër leren de deelnemers de kneepjes van het low&slow barbecueën. Het aanvangstijdstip staat vermeld bij de productomschrijving. Twee consumpties zijn inbegrepen, maximaal 18 deelnemers.
- Workshop voor gevorderden
- Smoking, low en slow
- Alle technieken komen aan bod
- Demonstratie en techniekdetails
- Demonstratie bereiden Boston Butt, Brisket, baby back ribs, kip
- Demonstratie rubbing, basting, marineren, injecteren
Het programma is als volgt:
Introductie low&slow barbecue:
Inleiding vlees op de smoker
Welke smoker of BBQ
Welke kolen of briketten Welke temperaturen
Rook, snippers, wel of niet
Hoe werk je indirect
Controle over temperaturen
Kerntemperatuurverloop
Voorbereiding van de pit Wat zet je klaar
Sessie met een Boston Butt, Brisket, spareribs en kippedijen
Presentatie Eten
Vragenuurtje met de Pitmaster
Einde
De locatie is Westkanaalweg 68 in Ter Aar, inschrijven kan door de workshop als product aan te schaffen.
* Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop.
SKU | 9905 |
---|
Super vriendelijke man.
Ik heb genoten van zijn manier van uitleggen, vol passie geen droge informatie maar echt vol enthousiasme geluisterd naar zijn tips die hij ons te vertellen had.
Je kon merken dat hij heel ervaren was en al heel wat kilometers op zijn naam had staan.
Heerlijke stukken vlees geproefd onder andere pulled pork, briskit wagyu burgers beer and chicken. En als klap op de vuurpijl , mochten we allemaal heerlijke Spare ribs klaar maken waarbij je zelf de ribs moest ontvliezen en daarna mocht insmeren met een rub naar keuze. Wij hebben echt genoten veel geleerd en opgestoken.
Ik zeg aanrader ook voor gevorderden
Nogmaals Fernando Wokke je was een genot om naar te luisteren, de passie voor de bbq straalde je uit en bracht je op iedereen over. Chapeau ????????