•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next

Qniversity Workshop

Een uitgebreide workshop over BBQ low&slow style.
€ 79,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 9905

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Kies zelf je leverdag
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Onderstaande workshop is aangepast waardoor we de 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen waarborgen. Het  kan zijn dat het programma anders is dan u eerder heeft gezien of gelezen. Door het verlagen van het maximaal aantal deelnemers kunnen prijzen van workshops ook (tijdelijk) anders zijn. Wij vragen om uw begrip in deze. Hieronder volgt ons protocol. Lees deze aandachtig door voordat u de workshop boekt.

Protocol

1) Deelnemers melden zich bij de gastheer en vullen de presentielijst in

2) Deelnemers vullen een gezondheidscheck naar waarheid in en ondertekenen deze

3) Er zijn mondkapjes aanwezig, deze zijn niet verplicht om te dragen

4) Er worden latex handschoenen uitgedeeld. Deze zijn verplicht bij de bereiding van de producten

5) Deelnemers houden zich te allen tijde aan de door de RIVM gestelde regels alsmede de huisregels van de workshoplocatie

6) Deelnemers volgen te allen tijde de aanwijzigen en instructies op van de gastheer en Pitmaster

7) Deelnemers blijven zo veel mogelijk zitten en dien bij wisseling van plaats voldoende afstand houden tot andere deelnemers

8) Drankjes worden uitgeserveerd of kunnen in overleg aan de bar gehaald worden mits er voldoende afstand wordt gehouden tot de andere deelnemers

9) De workshops worden zoveel mogelijk buiten gehouden

10) Vlees om te proeven wordt uitgedeeld door de gastheer of Pitmaster

11) Deelnemers kunnen op een aangewezen plaats, een voor een, producten zelf voorbereiden (ontvliezen, rubben, inpakken) indien dit bij het programma hoort

12) Het vlees wat klaar is wordt zoveel mogelijk op de eigen plaats en buiten genuttigd worden

Qniversity Workshop

Een uitgebreide workshop over BBQ low&slow style, voor de barbecuër die een stap verder wil. Onder leiding van een echte wedstrijdbarbecuër leren de deelnemers de kneepjes van het low&slow barbecueën. Het aanvangstijdstip staat vermeld bij de productomschrijving. Twee consumpties zijn inbegrepen, maximaal 15 deelnemers.

- Workshop voor gevorderden

- Smoking, low en slow

- Alle technieken komen aan bod

- Demonstratie en techniekdetails

- Demonstratie bereiden Boston Butt, Brisket, baby back ribs, kip

- Demonstratie rubbing, basting, marineren, injecteren

Het programma is als volgt:

Introductie low&slow barbecue:

Inleiding vlees op de smoker

Welke smoker of BBQ

Welke kolen of briketten Welke temperaturen

Rook, snippers, wel of niet

Hoe werk je indirect

Controle over temperaturen

Kerntemperatuurverloop

Voorbereiding van de pit Wat zet je klaar

Sessie met een Boston Butt, Brisket, spareribs en kippedijen

Presentatie Eten

Vragenuurtje met de Pitmaster

Einde

De locatie is Westkanaalweg 68 in Ter Aar, inschrijven kan door de workshop als product aan te schaffen.

* Annuleren is mogelijk tot vier dagen voor aanvang van de workshop.

** Mocht het RIVM de richtlijnen aanscherpen, behoudt Beef&Steak zich het recht voor om de workshop te annuleren.

*** Mocht de gastheer of Pitmaster vanwege de regelgeving van het RIVM in verplichte of vrijwillige quarantaine moeten, behoudt Beef&Steak zich het recht voor om de workshop te annuleren.

Recepten
er zijn geen recepten beschikbaar
Reviews

Klantenreviews 4 item(s)

Top dag elke cent waard
Gisteren een workshop low en slow gedaan,onder leiding van pitmaster Fernando Wokke.
Super vriendelijke man.
Ik heb genoten van zijn manier van uitleggen, vol passie geen droge informatie maar echt vol enthousiasme geluisterd naar zijn tips die hij ons te vertellen had.
Je kon merken dat hij heel ervaren was en al heel wat kilometers op zijn naam had staan.
Heerlijke stukken vlees geproefd onder andere pulled pork, briskit wagyu burgers beer and chicken. En als klap op de vuurpijl , mochten we allemaal heerlijke Spare ribs klaar maken waarbij je zelf de ribs moest ontvliezen en daarna mocht insmeren met een rub naar keuze. Wij hebben echt genoten veel geleerd en opgestoken.
Ik zeg aanrader ook voor gevorderden
Nogmaals Fernando Wokke je was een genot om naar te luisteren, de passie voor de bbq straalde je uit en bracht je op iedereen over. Chapeau ????????
product
Review by Johnny Thiebou / (Geplaatst op 12-05-2019)
Qniversity Review
The workshop was a lot of fun and I look forward to try out what I learned with you guys!

product
Review by D. Dezanet / (Geplaatst op 23-10-2017)
Michiel Koren
Gisteren een fantastische Qniversity workshop beleefd met Harry Havinga van BBQguru.nl. Ontzettend leerzaam en finger licking good. Als je van low & slow barbecue houdt: Ga dit doen! Hou je (nog) niet van low & slow? Dan zeker! Harry onwijs bedankt!
product
Review by Michiel Koren / (Geplaatst op 20-06-2015)
Eric
Wow! what a great workshop we had on the 2nd of November 2013 from Peter Bootsma at beef&steak location Ter Aar. It was a real joy having a professional pitmaster sharing his slow cooking experiences in an enthusiastic way. The workshop took place in a relaxed atmosphere and we've practiced several preparation techniques. There was plenty of time grabbing the pitmasters mind and consulting him for advise. After completing this workshop I'm feeling ready for the next level of BBQ's @home.
product
Review by Eric / (Geplaatst op 05-11-2013)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.