Black Tiger garnalen met citroen, knoflook en chilimarinade
Ingrediënten
Voor 4 personen
1000 gram black tiger garnalen
100 ml olijfolie extra Virgin
2 rode Spaanse peper, fijn gesneden zonder pitjes
2 geperste citroenen
2 teentjes knoflook geplet
Citroen in schijfjes om erbij te serveren
Bereiding
1) Verwijder de kop en de poten van de garnaal.
2) Snij met een scherp mes in de lengte een gleuf in de rug van de garnaal.
3) Haal de ingewanden eruit en leg de garnalen in een grote schaal.
4) Meng met de olijfolie, de Spaanse peper, de geperste citroenen en de knoflook met de garnalen.
5) Zeker een uur laten intrekken.
6) Leg de garnalen op het rooster gedurende een minuut of 5, halverwege even draaien.
7) Sprenkel er nog wat van de marinade over totdat de garnalen helemaal gaar zijn.
8) Serveren met dun gesneden citroen schijfjes.