Gegrilde Kreeft

Gegrilde Kreeft

Laat je smaakpapillen verwennen door de unieke smaken van perfect gegrilde kreeft, met een vleugje van de heuvels. Met eenvoudige stappen bereid je dit heerlijke gerecht dat je de essentie van de Red Dawg Apache hot sauce laat proeven. Ontdek de kunst van grillen en geniet van een onvergetelijke smaakervaring.

Ingrediënten


  • 2 stuks ½ kreeften
  • 30 ml zonnebloemolie
  • Zeezout naar smaak toevoegen
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak toevoegen
  • Gesmolten ongezouten boter
  • Angus&Oink Red Dawg Apache Hot sauce
  • 1 citroen in dunne schijfjes gesneden

Bereiding


  • 1. Smeer de olijfolie op het vlees van de kreeft en breng op smaak met wat peper en zout. Verwarm de grill of BBQ tot 200 graden Celsius.
  • 2. Leg de kreeften op de barbecue met het vlees naar boven en gaar deze gedurende 6-8 minuten.
  • 3. Bestrijk de laatste 3 minuten met de Red Dawg Apache hot sauce.
  • 4. Haal de kreeft van de barbecue en serveer de kreeft met de boter, nog wat verwarmde saus en de citroenschijfjes die je over de kreeft heen uitknijpt.