Gepeperde Garnalen

Gepeperde Garnalen
Heerlijk pittige garnalen, houd rekening met 2 uur voor het marineren

Ingrediënten

Voorgerecht voor 4 personen

800 gram Black Tiger Garnalen

Voor de marinade:

180 ml Extra Vierge Olijfolie

4 teentjes fijngesneden knoflook

Sap van 1 citroen

1 eetlepel tabasco

1 theelepel zeezout

1 theelepel rode pepervlokken

1 theelepel zwarte peper

Extra benodigdheden:

Satestokjes of spiezen

Bastingkwast

Bereiding

Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.

Doe alle ingredienten voor de marinade in een kom, leg de garnalen erin, dek af met huishoudfolie en zet twee uur in de koelkast.

Richt je barbecue in voor directe verhitting op een temperatuur van ca. 180 graden.

Rijd de garnalen aan de spiezenn en grill ca. 3 minuten per kant, bestrijkze af en toe met de achtergebleven marinade.