Kalfsentrecote Dolce Vita

Kalfsentrecote Dolce Vita
Italiaans recept met een combinatie van kalfsentrecote, zalm en Gorgonzola. Snel klaar en gemakkelijk te bereiden.

Ingrediënten

Ingredienten:

* boter
* bloem
* Gorgonzola
* 1 gehakte ui
* peper en zout
* 4 stukjes zalm
* tagliatella
* witte wijn
* 40 cl room
* 4 theelepels Napolitaanse saus
* 4 entrecote in dit recept gebruiken wij kalfsentrecotes

Bereiding


Wentel de kalfslapjes door de bloem.- Laat ze braden in een beboterde steelpan tot de randjes van het vlees wit worden.- Voeg de gehakte ui toe en flambeer alles met de witte wijn.- Leg een plakje gerookte zalm en een stukje gorgonzola op de kalfslapjes.- Voeg de room en de Napolitaanse saus toe. Laat de saus inkoken.- Dien op met de tagliatelli.