Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Laat je smaakpapillen verrassen met onze creatieve Pork Belly Cinnamon Rolls. Ontdek de perfecte samensmelting van mals buikspek en de zoete aroma's van kaneelrolletjes. Met eenvoudige stappen breng je deze smaakvolle lekkernij naar je eigen keuken. Laat de combinatie van hartig en zoet je culinaire horizon verbreden met dit unieke recept voor Pork Belly Cinnamon Rolls.

Ingrediënten


Bereiding


  • 1. Verwarm de barbecue voor op 120 °C indirecte hitte.
  • 2. Haal het buikspek uit de verpakking en dep het spek droog.
  • 3. Vlinder het buikspek via de brede kant om een groter oppervlak te krijgen.
  • 4. Meng de 75 gr bruine basterdsuiker, gemalen kaneel en rub goed door elkaar en verdeel dit over het buikspek.
  • 5. Rol het buikspek op tot een rollade en bind hem met ongeveer 10 touwtjes vast. Snijd de buikspek rollade tussen de touwtjes door, zodat er pork belly cinnamon rolls ontstaan. Bestrooi de cinnamon rolls aan beide kanten met extra rub.
  • 6. Rook het vlees gedurende 4-5 uur op 120 °C.
  • 7. Smelt ondertussen de bruine basterdsuiker (100 gr), roomboter en maple syrup in een skillet.
  • 8. Plaats de skillet op de barbecue en voeg de cinnamon rolls toe aan het suikermengsel. Laat ze hier nog een uur verder in garen.
  • 9. Eet smakelijk!