Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

Een verfijnd en feestelijk voorgerecht met een luxe uitstraling. Deze carpacciobonbons zijn gevuld met een frisse rucolasalade en een vleugje truffel, perfect voor een feestelijke gelegenheid. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


  • 4 porties wagyu carpaccio (ca. 70 gram per portie)
  • 60 gram rucola
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaten, fijngehakt
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Truffelmayonaise, naar smaak
  • Parmezaanse kaas, grof geraspt
  • Vershoudfolie

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Meng de rucola met de fijngehakte zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en twee eetlepels truffelmayonaise.
  • 2. Houd een kleine hoeveelheid rucola en pijnboompitten apart voor de garnering.
  • 3. Neem een kommetje of diep bord en bekleed deze met vershoudfolie.
  • 4. Leg een portie carpaccio op de folie en zorg ervoor dat het vlees mooi in de vorm van het kommetje valt.
  • 5. Vul de carpaccio met een eetlepel van het mengsel.
  • 6. Vouw de carpaccio voorzichtig over de vulling en sluit het strak af met de folie, zodat je een ronde bonbonvorm krijgt.
  • 7. Haal uit het kommetje en draai de folie strak dicht voor een mooie vorm.
  • 8. Bewaar de bonbons in de koelkast totdat je ze serveert.
  • 9. Voor het opdienen verwijder je de folie en garneer je de bonbons met een toefje truffelmayonaise, wat rucola, pijnboompitten en een snufje Parmezaanse kaas.