Entrecôte met spinazie in bladerdeeg

Entrecôte met spinazie in bladerdeeg
Een gezond en voedzaam recept met entrecôte. Geïnspireerd door het Beef Wellington recept

Ingrediënten

voor 4 porties

300 gram bevroren spinazie
Zout
Peper
Nootmuskaat
300 gram bevroren bladerdeeg
1 entrecote
2el boter
1 dooier
Meel 

Voor de salade:
1 andijvie
5 tomaten
2el cream
1 citroen (sap)
Suiker
1 chopped geschilde ui 

Kruidenboter:
40 gram boter
Knoflook zout
Ui zout
Paprika
Cayennepeper
Worcestershiresaus
1el gehakte peterselie

Bereiding

Ontdooi de spinazie en kruid met zout, peper en nootmuskaat. Ontdooi bladerdeeg. Boter met ui en knoflookzout, paprikapoeder, cayennepeper, Worcestershire saus en peterselie. Dep het vlees droog en bak elke kant ongeveer 5-8 minuten, voeg dan zout en peper. Laat het vlees afkoelen en bedek aan alle kanten met de kruidenboter. Bladerdeeg vellen samen met bloem en uitrollen tot een groot vel. Beleg met spinazie. Wikkel vlees in deeg en bestrijk met eierdooier. Bak op 180-200 graden 20-30 minuten. Was de andijvie en snijd in reepjes, Was de tomaten en snijd in plakjes. Met de room, met citroensap, suiker, zout, peper en gehakte ui maakt u een saus en meng met de salade.