•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Entrecôte met spinazie in bladerdeeg

Een gezond en voedzaam recept met entrecôte. Geïnspireerd door het Beef Wellington recept

Entrecôte met spinazie in bladerdeeg

Bereidingstijd: 70 minuten

Ingredienten

4 porties
Aantal Graad Ingrediënten
300 g Bevroren spinazie
    Zout
    Peper
    Nootmuskaat
300 g Bevroren bladerdeeg
1   Entrecôte
2 EL Boter
1   Dooier
    Meel
    Voor de salade:
1   Andijvie
5   Tomaten
2 EL Cream
1   Citroen (sap)
    Suiker
1   Chopped geschilde ui
    Kruidenboter:
40 g Boter
    Knoflook zout
    Ui zout
    Paprika
    Cayennepeper
    Worcestershiresaus
1 EL Gehakte peterselie

Bereiding

Ontdooi de spinazie en kruid met zout, peper en nootmuskaat. Ontdooi bladerdeeg. Boter met ui en knoflookzout, paprikapoeder, cayennepeper, Worcestershire saus en peterselie. Dep het vlees droog en bak elke kant ongeveer 5-8 minuten, voeg dan zout en peper. Laat het vlees afkoelen en bedek aan alle kanten met de kruidenboter. Bladerdeeg vellen samen met bloem en uitrollen tot een groot vel. Beleg met spinazie. Wikkel vlees in deeg en bestrijk met eierdooier. Bak op 180-200 graden 20-30 minuten. Was de andijvie en snijd in reepjes, Was de tomaten en snijd in plakjes. Met de room, met citroensap, suiker, zout, peper en gehakte ui maakt u een saus en meng met de salade.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.